Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Τα παιδιά έχουν κακοποιηθεί. Λένε την αλήθεια»: Σοκάρει ο πρωταγωνιστής των αποκαλύψεων στα Πετράλωνα

  Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις για τη φρίκη που βίωναν τα δυο παιδιά στα Πετράλωνα. Το πρόσωπο-κλειδί που έφερε στο φως της δημοσιότητας τη φρικιαστική υπόθεση αναφέρθηκε με δραματικές λεπτομέρειες στην επί χρόνια κακοποίηση των δύο παιδιών.

  «Η 22χρονη σήμερα κόρη κακοποιείτο για 6,5 χρόνια, ο γιος για περισσότερο από 3 χρόνια και για το μικρότερο παιδί ψάχνουμε από πότε άρχισε η κακοποίησή του» υποστηρίζει ο άνθρωπος που αποκάλυψε πρώτος τη φρίκη και φιλοξενεί τον 17χρονο. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «από την πλευρά της μητέρας υπάρχει μια κωλυσιεργία περίπου 7 μηνών μέχρι να ειδοποιηθούν οι Αρχές ότι και το μικρό κορίτσι έχει μιλήσει για σεξουαλική κακοποίηση». «Η πρώτη καταγγελία έγινε όταν ο γιος της οικογένειας άρχισε να μιλά συγκεκριμένα πια για όλα αυτά που ήταν ορατά στην κινησιολογία του και τη συμπεριφορά του. Τον Ιούλιο του 2017 άρχισε να μιλά συγκεκριμένα. Έπειτα από πίεση στη μητέρα από εμένα και τη φίλη στην καφετέρια κατατέθηκε αίτημα ασφαλιστικών μέτρων στον πρόεδρο των Πρωτοδικών και αμέσως μετά στην Εισαγγελία Ενηλίκων» τόνισε ο άνθρωπος που φιλοξενεί τον 17χρονο σήμερα γιο της οικογένειας. Σύμφωνα με τον ίδιο, «τον Φεβρουάριο του 2018 άρχισε να εξετάζεται ο γιος με εντολή της Εισαγγελίας Ανηλίκων από πραγματογνώμονες. Την ίδια περίοδο διατάσσεται να εξεταστεί και η μικρή αδελφή από τους ίδιους πραγματογνώμονες. Αυτές οι εκθέσεις δείχνουν ότι τα παιδιά έχουν κακοποιηθεί, ότι λένε αλήθεια και πως η εικόνα του πατέρα συνάδει πλήρως με τα καταγγελλόμενα των παιδιών».

  Η αίτηση αναδοχής
  Σε ερώτηση σχετικά με το πώς το 17χρονο αγόρι φιλοξενείται από τον ίδιο, απάντησε ότι «από το 2020 μένει μαζί μου πρακτικά, αλλά επί της ουσίας από το 2016 που μπήκα στην οικογένεια, το παιδί έχει σημείο αναφοράς εμένα. Το ιστορικό της υπόθεσης εξηγεί πλήρως το γιατί ζει μαζί μου. Έχουμε κάνει αίτηση αναδοχής εδώ και αρκετούς μήνες, έχει επιληφθεί η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων, έχει καταθέσει έκθεση στην Εισαγγελία ανηλίκων και περιμένουμε την απόφαση. Σε λίγους μήνες ενηλικιώνεται ο γιος και έχοντας κάνει το παν ώστε η υπόθεση να φτάσει στα αυτιά των αρμοδίων, δεν θα μπορούσε να επιτρέψει κανείς αυτό το παιδί να φύγει από εδώ όπου αισθάνεται ότι είναι η οικογένειά του. Το παιδί αυτό ήταν θύμα των πιο βίαιων απειλών και εκφοβισμών από τη μητέρα. Τα παιδιά μέχρι πριν από ένα έτος είχαν μερική επαφή με την μητέρα». Σύμφωνα με τον ίδιο, «πέρασαν έξι μήνες από την πρώτη πραγματογνωμοσύνη και φτάνουμε τέλη Αυγούστου 2018 οπότε μας κάλεσε επιτέλους η Αστυνομία: την μητέρα, εμένα και τα παιδιά. Ακολούθησαν και άλλες πραγματογνωμοσύνες. Όταν φτάσαμε στη ΓΑΔΑ πέρασαν 13 μήνες από την πρώτη καταγγελία».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ