Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Στην ΑΑΔΕ στέλνει ο εισαγγελέας τα «αδιευκρίνιστα» ποσά Γεωργιάδη και Αβραμόπουλου

  Στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στέλνει ο Εισαγγελέας Παναγιώτης Καψιμάλης, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα του Σαββάτου, τους φακέλους του Άδωνι Γεωργιάδη και Δημήτρη Αβραμόπουλου που σχετίζονται με το σκάνδαλο Novartis, στους οποίους υπενθυμίζεται ότι υπήρχαν αναφορές για «αδιευκρίνιστα» χρηματικά ποσά. Ο παραπάνω Εισαγγελέας είναι ο ίδιος που είχε αρχειοθετήσει τον περασμένο Φεβρουάριο τις δικογραφίες των ανωτέρω πολιτικών προσώπων.

  Η εντολή δόθηκε από τον Εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος Χρήστο Μπαρδάκη προκειμένου να διερευνηθεί εάν τα «αδιευκρίνιστα» αυτά ποσά αποτελούν αντικείμενο φοροδιαφυγής αφενός και ψευδούς δήλωσης πόθεν έσχες αφετέρου.

  Υπενθυμίζεται ότι το αδίκημα της ψευδούς δήλωσης πόθεν έσχες αποτελεί αυτοτελώς κακούργημα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τη φοροδιαφυγή, για ποσά που ξεπερνούν τις 150.000 ευρώ –ποσά που δείχνουν να προκύπτουν με βάση τις διαρροές που υπάρχουν από την δικογραφία.

  Η διαβίβαση των δικογραφιών που αφορούν τους Δημ. Αβραμόπουλο και Α. Γεωργιάδη στην ΑΑΔΕ, ανοίγει ξανά τον κύκλο των ερευνών για πολιτικά πρόσωπα σχετικά με ενδείξεις χρηματισμού στα πλαίσια του σκανδάλου της Novartis.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ