Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Σκανδαλολογία και Διαπλοκή βάζουν σε σκέψεις το Μέγαρο Μαξίμου για διενέργεια πρόωρων εκλογών – Αυτό το Σαββατοκύριακο του 2023 είναι το πιθανότερο

  Τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην κεντρική πολιτική σκηνή, οι επιχειρηματικές ισορροπίες και οι συσχετισμοί σε συνάρτηση με το παιχνίδι της Διαπλοκής, που επιθυμεί μια μελλοντική κυβέρνηση – οπερέτα 2 ή 3 κομμάτων και όχι αυτοδύναμη ΝΔ, φαίνεται ότι βάζει σε σκέψεις το Μαξίμου να κινηθεί γρηγορότερα του αναμενόμενου σε προκήρυξη εθνικών εκλογών, προκειμένου να εκμεταλλευθεί τα δημοκοπικά ευρήματα και παράλληλα να μην αφήσει την κυβέρνηση να σέρνεται πίσω από μια σκόπιμη σκανδαλολογία που επιχειρείται από διάφορα κέντρα και παράκεντρα που όπως φημολογείται βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον ΣΥΡΙΖΑ!

  Διαβάστε τι γράφει το radar.gr:

  Υπό το πρίσμα αυτό, μολονότι ο πρωθυπουργός έχει διαμηνύσει ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν με τη λήξη της θητείας, δηλαδή τον Ιούλιο του 2023, εντούτοις καλά πληροφορημένες πηγές διαβεβαιώνουν ότι οι εκλογές θα επιταχυνθούν και θα προκηρυχθούν πολύ νωρίτερα απ’ ότι λένε τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας!

  Κατά τις ίδιες πηγές, που γνωρίζουν καλά πρόσωπα και πράγματα, οι εκλογές δεν θα γίνουν ούτε Μάιο, ούτε Απρίλιο, όπως ακούγεται εντόνως, αλλά νωρίτερα το πιθανότερο μέσα στον Μάρτιο!

  Έγκυρη κυβερνητική πηγή υποστηρίζει ότι στο Μαξίμου την ώρα τούτη εξετάζουν το ενδεχόμενο ενός εκλογικού αιφνιδιασμού, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να έχει πλέον στο μυαλό του το ενδεχόμενο να προκηρύξει εκλογές στο τέλος Φεβρουαρίου και αυτές να πραγματοποιηθούν περίπου το Σαββατοκύριακο της 25ης Μαρτίου, μαζί με την εθνική εορτή και ειδικότερα την Κυριακή 26 Μαρτίου αφού έχουν τελειώσει οι παρελάσεις!

  Το νέο αυτό σενάριο έχει μπει στο τραπέζι τις τελευταίες 10 ημέρες!

  Και όσο εντείνεται η κριτική προς την κυβέρνηση καθώς και οι επιθέσεις με φόντο την σκανδαλολογία, τόσο το σενάριο αυτό ενισχύεται!

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ