Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Σε στενό κλοιό ο Μητσοτάκης: Βλέπει τον έναν υπουργό μετά τον άλλον «κατεβάζουν τα μολύβια»

  Ο Κ.Μητσοτάκης μπορεί να έδειξε τον δρόμο της τετραετίας για την διεξαγωγή των εθνικών εκλογών αλλά η κοινωνία “βράζει” με τις κυβερνητικές πολιτικές που έχουν εκτοξεύσει την ακρίβεια ενώ δεν είναι λίγοι οι κυβερνητικοί παράγοντές που εισηγούνται στον πρωθυπουργό για εκλογικό “αιφνιδιασμό” το φθινόπωρο για να προλάβουν τους λογαριασμούς του χειμώνα αλλά και τις… δημοσκοπήσεις.

  Ο Μητσοτάκης βρίσκεται σε στενό κλοιό καθώς βλέπει τον έναν υπουργό μετά τον άλλον “κατεβάζουν τα μολύβια” και γι αυτό σε πρώτη φάση δεν αποκλείεται να δούμε έναν ανασχηματισμό – προειδοποίηση ώστε να δείξει και την δυσαρέσκειά του, την ίδια στιγμή που ο Α.Τσίπρας ξεκινά περιοδεία σε όλη την Ελλάδα όπου αναμένεται να ανεβάσει τους τόνους εναντίον της κυβέρνησης.

  Σε κάθε περίπτωση η τουριστική σεζόν ίσως αποτελέσει τον κρίσιμο παράγοντα του χρόνου διεξαγωγής των εκλογών.

  Μιλώντας χθες στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός σημείωσε πως η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία, ωστόσο τόνισε πως «έχει υποπέσει στην προσοχή μου ότι ίσως κάποιοι να μην πιστεύετε ότι ακριβώς αυτή είναι η πρόθεσή μου».

  Για να σημειώσει χαριτολογώντας πως: «αν κάποιοι από εσάς πιστεύετε ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστείτε προεκλογικά μην διστάσετε να μου το πείτε. Μπορώ να σας απαλλάξω από τα καθήκοντά σας, ώστε να αφοσιωθείτε αποκλειστικά και μόνο στην προετοιμασία των εκλογών».

  Ουσιαστικά η χώρα βρίσκεται ατύπως σε μια μακρά προεκλογική περίοδο και αυτό φαίνεται από τα κυβερνητικά στελέχη που αποδεικνύονται ιδιαίτερα… ομιλητικά και ανοίγουν θέματα πριν καν ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗpronews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ