Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Σε πανικό η κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοιμάζει νέα μέτρα

  Σε αυξημένη επαγρύπνηση βρίσκεται το κυβερνητικό επιτελείο και ο κρατικός μηχανισμός υπό το φόβο καταστρατήγησης των περιοριστικών μέτρων σήμερα, παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

  Στους δρόμους βγαίνει μεγάλη δύναμη της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και στελέχη της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για «σαφάρι» ελέγχων. Στο επίκεντρο μπαίνουν κυρίως τυχόν πάρτι σε μισθωμένους ή άλλους χώρους (airbnb, γκαράζ κ.α.) αλλά και τυχόν παράνομη λειτουργία κέντρων διασκέδασης και μπαρ.

  Η αποτύπωση της κινητικότητας των γιορτών θα αξιολογηθεί την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου, οπότε και θα εξεταστούν επιπλέον μέτρα για την αναχαίτιση του νέου, ραγδαίου κύματος της πανδημίας.

  Η λήξη ισχύος του πιστοποιητικού εμβολιασμού στους επτά μήνες για όλο τον πληθυσμό που δεν έχει κάνει την τρίτη δόση , ανεξαρτήτως ηλικίας, έχει ήδη αποφασιστεί και οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν στην αυγή του νέου έτους.

  Οι πολίτες που δεν θα προχωρήσουν στην αναμνηστική δόση θα χάνουν κάθε «προνόμιο» που είχαν ως εμβολιασμένοι και θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι.

  Παράλληλα προωθείται και η επέκταση της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού, με ηλικιακά κριτήρια. Ο πήχης αναμένεται να κατέβει από τα 60 χρόνια που είναι σήμερα τουλάχιστον στα 50 έτη.

  Σύμφωνα με πληροφορίες οι εισηγήσεις είναι το μέτρο να εφαρμοστεί κατά προτεραιότητα σε εκπαιδευτικούς και εργαζόμενους σε εστίαση και διασκέδαση και ακολούθως στους δημοσίους υπαλλήλους, στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗtopontiki.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ