Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποινική δίωξη και για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

  Ποινική δίωξη σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή για τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών της, Μαλένας και Ιριδας Δασκαλάκη, άσκησαν οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου.

  Οι εισαγγελικοί λειτουργοί μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής τους έρευνας κατέληξαν πως υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι η 33χρονη αφαίρεσε τη ζωή και των δύο άλλων παιδιών της οικογένειας.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, το βασικό επιβαρυντικό στοιχείο για τη δίωξη είναι η ιατροδικαστική έκθεση των Καρακούκη – Καλόγρηα. Ωστόσο, εις βάρος της «μέτρησαν» και μία σειρά άλλων στοιχείων.

  Μεταξύ άλλων, το ότι και οι δυο πράξεις έγιναν παρουσία της μητέρας των δύο παιδιών, η οποία κατηγορείται ότι το έχει κάνει και άλλες φορές, αφού ήδη είναι κατηγορούμενη και προφυλακισμένη για τη δολοφονία του πρωτότοκου παιδιού της οικογένειας. Φαίνεται δηλαδή, σημειώνουν οι ίδιες πηγές, να υπάρχει ένα modus opernadi.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ