Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποινική δίωξη και για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

  Ποινική δίωξη σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή για τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών της, Μαλένας και Ιριδας Δασκαλάκη, άσκησαν οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου.

  Οι εισαγγελικοί λειτουργοί μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής τους έρευνας κατέληξαν πως υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι η 33χρονη αφαίρεσε τη ζωή και των δύο άλλων παιδιών της οικογένειας.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, το βασικό επιβαρυντικό στοιχείο για τη δίωξη είναι η ιατροδικαστική έκθεση των Καρακούκη – Καλόγρηα. Ωστόσο, εις βάρος της «μέτρησαν» και μία σειρά άλλων στοιχείων.

  Μεταξύ άλλων, το ότι και οι δυο πράξεις έγιναν παρουσία της μητέρας των δύο παιδιών, η οποία κατηγορείται ότι το έχει κάνει και άλλες φορές, αφού ήδη είναι κατηγορούμενη και προφυλακισμένη για τη δολοφονία του πρωτότοκου παιδιού της οικογένειας. Φαίνεται δηλαδή, σημειώνουν οι ίδιες πηγές, να υπάρχει ένα modus opernadi.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ