Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ραγδαίες εξελίξεις φέρνει η κατάθεση της 12χρονης

  Επί έξι ώρες κατέθετε το 12χρονο κορίτσι, θύμα βιασμών και μαστροπείας στον Κολωνό, ενώπιον των αστυνομικών Προστασίας Ανηλίκων. Η νέα, τέταρτη κατά σειρά, κατάθεση της 12χρονης αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις στη δυσώδη υπόθεση, καθώς το απόγευμα της Τρίτης αναγνώρισε τρία νέα πρόσωπα, μέσω φωτογραφιών, τα οποία είχαν συναντηθεί μαζί της στα Σεπόλια.

  Η αναγνώριση αυτών των προσώπων αναμένεται να δρομολογήσει νέες εξελίξεις, καθώς πρόκειται να εκδοθούν εντάλματα και να γίνουν επιπλέον συλλήψεις για την υπόθεση, πιθανώς και εντός της ημέρας.

  Το υλικό της τέταρτης κατάθεσης της 12χρονης θα απομαγνητοφωνηθεί και θα διαβιβαστεί στην αρμόδια Ανακρίτρια, η οποία με τη σειρά της θα κρίνει εάν και πότε θα εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης.

  Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα κλήση του 12χρονου παιδιού στη ΓΑΔΑ, ώστε να έχει συνομιλία με τους ψυχολόγους που συνδράμουν στην έρευνα για την αναγνώριση των ατόμων.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ώρες νωρίτερα, δύο ακόμη άτομα είχαν προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ. Πρόκειται για δύο Έλληνες ηλικίας 50 και 34 ετών αντίστοιχα, που ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών με άτομο που μοιάζει με την ανήλικη.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ