Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Παραπομπή του Πάτση στον εισαγγελέα αποφάσισε η Επιτροπή του Πόθεν Έσχες – Μόνο αυτός από τη ΝΔ;

  Η Επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρίαση μετά την λήψη της έκθεσης επανελέγχου αποφάσισε ομόφωνα την παραπομπή στους αρμόδιους εισαγγελείς και τον έλεγχο του Ανδρέα Πάτση για παραβάσεις που οδηγούν σε έκπτωση βουλευτικό του αξίωμα.

  Βέβαια προκύπτει ένα εύλογο ερώτημα: Γιατί μόνο αυτός από τους βουλευτές της ΝΔ; Υπάρχουν κι άλλοι που πρέπει να εξεταστούν όπως ο βουλευτής Μαγνησίας Κ.Μαραβέγιας ο οποίος χρηματοδότησε τον εαυτό του μέσω του «Αναπτυξιακού Νόμου» με… 11.000.000.

  Το οποίο είναι νομότυπο αλλά δεν είναι ηθικό.

  Ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαραβέγιας υπέβαλε φάκελο στο Υπουργείο Ανάπτυξης με υπό ίδρυση εταιρεία για να χρηματοδοτηθεί από τον Αναπτυξιακό Νόμο για επένδυση 11εκ. στον Βόλο (Κέντρο Αποκατάστασης), την στιγμή που βάσει του άρθρου 57 του Συντάγματος οι βουλευτές απαγορεύεται να μετέχουν σε εταιρείες, οι οποίες συνάπτουν με το Δημόσιο συμβάσεις επενδυτικού ή αναπτυξιακού χαρακτήρα.

  Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, μόλις εγκρίθηκε οριστικά η επένδυση (10.1.2022), ο Κώστας Μαραβέγιας σύστησε στο όνομα της γυναίκας του μονοπρόσωπη ΙΚΕ με κεφάλαιο 5.000 ευρώ.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ