Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022

«Μαθαίνω να βλέπω τον Άνθρωπο» – Η MYTILINEOS υλοποίησε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Προσβασιμότητας και Εξοικείωσης με τη Διαφορετικότητα

Η MYTILINEOS, πάντα στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας του Νομού Βοιωτίας και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους (Σ.Κ.Ε.Π.), υλοποίησε...
More

  Latest Posts

  «Ο Μητσοτάκης είναι cool» – Επιχείρηση… γοητείας προς τους νέους που «μαυρίζουν» την κυβέρνηση

  Το ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε χθες να επισκεφθεί δύο νεανικούς μουσικούς σταθμούς και να δώσει συνεντεύξεις στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Φάνη Λαμπρόπουλο δεν ήταν μία κίνηση τυχαία.

  Σύμφωνα με το matrix24.gr, είναι ο πρώτος κρίκος σε μία αλυσίδα αντίστοιχων πρωτοβουλιών, καθώς στο Μαξίμου και στον πολιτικό σχεδιασμό του πρωθυπουργικού επιτελείου έχουν καταλήξει ότι η ΝΔ έχει τεράστιο πρόβλημα στην ψήφο των νέων.

  Σε όλες τις μετρήσεις φαίνεται ότι οι νέοι «μαυρίζουν» την κυβέρνηση είτε καταψηφίζοντάς την, είτε δια της ανοχής. Ως εκ τούτου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το επιτελείο του έχουν καταστρώσει ένα σχέδιο προσέλκυσης των νέων και γενικώς, το επόμενο διάστημα, το έργο «ο Μητσοτάκης είναι cool», θα φορεθεί πολύ.

  Μένει, βεβαίως, να φανεί αν κόβει και εισιτήρια…

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ