Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ο Άδωνις την «είδε»… Τσιτσιπάς και προκαλεί την κοινή γνώμη με ανάρτησεις (vid)

  Την ώρα που ο ολόκληρος πλανήτης έχει «πάρει φωτιά», ο Άδωνις Γεωργιάδης συνεχίζει να προκαλεί την κοινή γνώμη, με αναρτήσεις που αποδεικνύουν πως -εξακολουθεί να- ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν… όπου όλα πηγαίνουν πρίμα.

  Όπως γράφει το newsbreak.gr, ο… πολυτάλαντος υπουργός Ανάπτυξης έσπευσε να κοκορευτεί για την επιτυχία του σε ένα τουρνουά τένις, υπενθυμίζοντας στους «πληβείους» πολίτες που ανησυχούν για… ποταπά ζητήματα όπως, λόγου χάρη, το πώς θα τα βγάλουν πέρα το χειμώνα, ότι «η άθληση βελτιώνει την ποιότητα της ζωής και την υγεία μας».

  Αν, κρίνουμε, πάντως, από το «άψογο» στυλ του, κάλλιστα θα μπορούσαμε να του «κολλήσουμε» το παρατσούκλι… Τσιτσιπάς της πολιτικής!

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ