Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Οργή στο twitter: Η Ουκρανική Εθνοφρουρά ποστάρει βίντεο με νεο-ναζιστές πολεμιστές που λαδώνουν τις σφαίρες τους με χοιρινό λίπος για να σκοτώσουν μουσουλμάνους (vid)

  Τεράστιες αντιδράσεις έχει προκαλέσει βίντεο το οποίο ανέρτησε ο επίσημος λογαριασμός της Ουκρανικής Εθνοφρουράς.

  Στο βίντεο βλέπουμε πολεμιστές του νεοναζιστικου Τάγματος Αζόφ που, σύμφωνα με τον λογαριασμό “λαδώνουν τις σφαίρες τους με χοιρινό λίπος για να τις χρησιμοποιήσουν ενάντια στα ορκς του Καντίροφ”

  Ο Ραμζάν Καντίροφ, είναι ηγέτης της Τσετσενίας και σύμμαχος του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος δήλωσε σήμερα πως Τσετσένοι μαχητές έχουν αναπτυχθεί στην Ουκρανία.

  Οι Τσετσένοι είναι μουσουλμάνοι κι οπότε η ανάρτηση του βίντεο από την Ουκρανική εθνοφρουρά με το νεοναζιστικό τάγμα να λαδώνουν τις σφαίρες με χοιρινό λίπος θεωρήθηκε τεράστια ρατσιστική προσβολή με τις αντιδράσεις κάτω από το μήνυμα να είναι εξαιρετικά έντονες.

  Στο Ισλαμ, το χοιρινό κρέας και τα παράγωγά του θεωρούνται “χαράμ”, που σημαίνει βρώμικα και απαγορευμένα.

  Με άλλα λόγια, το Ουκρανικό κράτος σε κατάσταση πολεμου παρουσιάζει του μουσουλμάνους ως βάρβαρους και υμνεί τους νεοναζί στρατιώτες του τάγματος Αζόφ που απειλούν να τους σκοτώσουν με λαδωμένες με χοιρινό λίπος σφαίρες που ελπίζουν ότι θα στείλουν τους Τσετσένους πολεμιστές στην κόλαση.

  Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ