Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Οργή για την ανίκανη κυβέρνηση: Στο σκοτάδι και με κλειστούς δρόμους ακόμα η Αττική

  Συνεχίζονται και σήμερα Πέμπτη τα μεγάλα προβλήματα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Ελπίδα στην Αττική.

  Δρόμοι ακόμη και μέσα στις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας παραμένουν απροσπέλαστοι είτε γιατί ακόμη δεν έχει περάσει κανένα μηχάνημα για να απομακρύνει τον όγκο του χιονιού είτε γιατί το χιόνι λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας έχει μετατραπεί σε πάγο.

  Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι οδηγοί είναι αδύνατο να μετακινήσουν τα αυτοκίνητά τους ενώ όσοι θα κινηθούν με τα πόδια πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων.

  Δείτε εικόνα σήμερα εκατό μέτρα από την Πανόρμου:

  Στο σκοτάδι πολλά νοικοκυριά

  Την ίδια ώρα και παρά τις διαβεβαιώσεις τόσο από τον ΔΕΔΔΗΕ όσο και από τον αρμόδιο υπουργό πολλά είναι ακόμη τα νοικοκυριά που παραμένουν χωρίς ηλεκτροδότηση.

  «Οι γονείς μου είναι χωρίς ρεύμα από τη Δευτέρα το βράδυ. Ο πατέρας μου είναι τετραπληγικός και έχει μηχανική υποστήριξη και η μητέρα μου είναι με καρδιακή ανεπάρκεια. Ζούνε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου στην οδό Περικλέους στο Χολαργό και είναι αδύνατη η μετακίνησή τους. Είναι ο πιο κεντρικός δρόμος του Χολαργού» καταγγέλλει μια γυναίκα στο Mega.

  «Εχτές άνοιξε ο δρόμος με εκχιονιστικό και τους πήγα τρόφιμα και power bank για να φορτίσουν τα τηλέφωνά τους. Δεν έχουν δυνατότητα να ζεσταθούν, να μαγειρέψουν. Από τη Δευτέρα τηλεφωνώ στο ΔΕΔΔΗΕ, έχουμε δηλώσει τη βλάβη και μας λένε ότι υπάρχουν πολλά περιστατικά και θα δουν τι θα κάνουν. Όλο σχεδόν το τετράγωνο εκεί έχει πρόβλημα, όπως ξέρω», πρόσθεσε η ίδια.

  Ακόμη, σύμφωνα με το Open στον Γέρακα 25 οικογένειες δεν έχουν ρεύμα από την Δευτέρα. Η κάμερα του σταθμού βρέθηκε σε ένα από αυτά τα σπίτια και όπως θα δείτε οι ένοικοι φορούν μπουφάν, γάντια και σκουφιά προκειμένου να κρατηθούν ζεστοί ενώ βλέπουν με κεριά.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ