Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Οι πρώτες εκλογές του Τσίπρα χωρίς τον Νικολακόπουλο

  Ο Αλέξης Τσίπρας επηρεάστηκε πολύ από τον ξαφνικό θάνατο του Ηλία Νικολακόπουλου, αφού οι δύο άνδρες γνωρίζονταν πολύ καλά -εξάλλου, ο Νικολακόπουλος ήταν εκείνος που, ως πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής, είχε φέρει σε πέρας και είχε «ντύσει» με το επιστημονικό κύρος του τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εξάλλου, από το 2008 που ανέλαβε τα καθήκοντα του αρχηγού του Συνασπισμού, συμβουλευόταν πολύ συχνά τον εκλιπόντα και τον εκτιμούσε βαθύτατα, ενώ συνήθιζε να λέει σε συνομιλητές του ότι «εκλογές χωρίς Νικολακόπουλο δεν γίνονται».

  Ο Ηλίας Νικολακόπουλος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος του οποίου τις εκτιμήσεις και τις προβλέψεις επιζητούσε ο Τσίπρας πριν ανοίξουν οι κάλπες και τον εμπιστευόταν τυφλά. Ως εκ τούτου, οι διαφαινόμενες φθινοπωρινές εκλογές για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι τελείως διαφορετικές, αφού θα στερηθεί τις εκτιμήσεις και τις προβλέψει του διαπρεπούς εκλιπόντος επιστήμονα.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗmatrix24.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ