Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Οι πρώτες εκλογές του Τσίπρα χωρίς τον Νικολακόπουλο

  Ο Αλέξης Τσίπρας επηρεάστηκε πολύ από τον ξαφνικό θάνατο του Ηλία Νικολακόπουλου, αφού οι δύο άνδρες γνωρίζονταν πολύ καλά -εξάλλου, ο Νικολακόπουλος ήταν εκείνος που, ως πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής, είχε φέρει σε πέρας και είχε «ντύσει» με το επιστημονικό κύρος του τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εξάλλου, από το 2008 που ανέλαβε τα καθήκοντα του αρχηγού του Συνασπισμού, συμβουλευόταν πολύ συχνά τον εκλιπόντα και τον εκτιμούσε βαθύτατα, ενώ συνήθιζε να λέει σε συνομιλητές του ότι «εκλογές χωρίς Νικολακόπουλο δεν γίνονται».

  Ο Ηλίας Νικολακόπουλος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος του οποίου τις εκτιμήσεις και τις προβλέψεις επιζητούσε ο Τσίπρας πριν ανοίξουν οι κάλπες και τον εμπιστευόταν τυφλά. Ως εκ τούτου, οι διαφαινόμενες φθινοπωρινές εκλογές για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι τελείως διαφορετικές, αφού θα στερηθεί τις εκτιμήσεις και τις προβλέψει του διαπρεπούς εκλιπόντος επιστήμονα.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗmatrix24.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ