Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Οι Δημοσιογράφοι χωρίς Σύνορα δεν είναι στη λίστα Πέτσα αλλά επίσημη πηγή της Κομισιόν

  Αιχμηρή απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, που με ανάρτησή του στο Facebook διατυμπάνισε την πρωτοφανή ενέργεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας και να «μαλώσει» τους Δημοσιογράφους Χωρίς Σύνορα, έδωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

  Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημειώνει με νόημα ότι η κυβέρνηση νομίζει πως «η διεθνής οργάνωση βρίσκεται στη λίστα Πέτσα». Όπως σημειώνει, η κατάσταση με την ελευθερία του Τύπου, που πάσχει επί Μητσοτάκη, έχει γίνει πλέον γνωστή και εκτός ελληνικών συνόρων. «Η Ελλάδα του Μητσοτάκη έχει γίνει πρότυπο για την Ουγγαρία του Όρμπαν» τονίζει.

  «Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αντί να διαμαρτύρεται για την έκθεση μιας διεθνώς αναγνωρισμένης ΜΚΟ η οποία αποτελεί επίσημη πηγή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καλό θα ήταν να αρχίσει να ανησυχεί ότι την κυβέρνηση που εκπροσωπεί θα την θυμούνται οι πολίτες με τα πιο μελανά χρώματα» παρατηρεί ο Νάσος Ηλιόπουλος και καταλήγει: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι η ντροπή της Ευρώπης κι αυτό πλέον το ξέρουν όλοι».

  Ολόκληρη η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου

  «Αφού πρώτα η κυβέρνηση εξαφάνισε από το ΑΠΕ την έκθεση των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα – και με αυτόν τον τρόπο την επιβεβαίωσε, σήμερα έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας νομίζοντας πως η διεθνής οργάνωση βρίσκεται στη λίστα Πέτσα.

  Είναι γνωστό πως η ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα πάσχει επί Μητσοτάκη, αλλά πλέον η κατάσταση έχει γίνει γνωστή και εκτός ελληνικών συνόρων. Η Ελλάδα του Μητσοτάκη έχει γίνει πρότυπο για την Ουγγαρία του Όρμπαν.

  Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αντί να διαμαρτύρεται για την έκθεση μιας διεθνώς αναγνωρισμένης ΜΚΟ η οποία αποτελεί επίσημη πηγή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καλό θα ήταν να αρχίσει να ανησυχεί ότι την κυβέρνηση που εκπροσωπεί θα την θυμούνται οι πολίτες με τα πιο μελανά χρώματα.

  Ο κ. Μητσοτάκης είναι η ντροπή της Ευρώπης κι αυτό πλέον το ξέρουν όλοι».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ