Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Νέες αποκαλύψεις: Πώς η Πισπιρίγκου έκρυψε τα ίχνη της στο Google

  Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, καθώς νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, την ώρα που οι Αρχές «σαρώνουν» τις ηλεκτρονικές της συσκευές για να εντοπίσουν τις αναζητήσεις της στο διαδύκτιο.

  Σύμφωνα με αποκάλυψη του Star, η 33χρονη, για την οποία γνωρίζουμε ήδη πως έχει αναζητήσει θανατφόρες ουσίες στο ίντερνετ – και μάλιστα με το email του Μάνου Δασκαλάκη – είχε κλειδώσει με δεύτερο email την εφαρμογή chrome στη google.

  Μία κίνηση ύποπτη αλλά και ασυνήθιστη, καθώς ελάχιστοι χρήστες του διαδικτύου γνωρίζουν ότι μπορεί να κλειδωθεί η εφαρμογή.

  Συγκεκριμένα, οι αρχές μέσω του email με το ψευδώνυμο «tanalias219» είδαν και κατέγραψαν τις αναζητήσεις της Ρούλας μέσω του Cloud. Όταν πάτησαν, όμως, πάνω στο chrome διαπίστωσαν ότι ήταν κλειδωμένο. Από ένα δεύτερο email και άλλο κωδικό.

  Οι αξιωματικοί αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι δεν έχουν αποκτήσει πλήρη πρόσβαση στα δεδομένα περιήγησης (ιστορικό περιήγησης, αγαπημένες ιστοσελίδες κλπ.) από τον φυλλομετρητή Chrome της Google, καθώς η πρόσβασή τους είναι κλειδωμένη από τον χρήστη του λογαριασμού με κωδικό πρόσβασης (passphrase) και μέχρι τώρα δεν έχει εντοπιστεί ο κωδικός πρόσβασης.

  «Το ηλεκτρονικό ταχυδρόμειο που ήταν συνδεδεμένο με τη συσκευή smartphone της κατηγορούμενης είναι η ιδιωτική της διεύθυνση. Από εκεί και πέρα, ο καθένας στο τηλέφωνό του έχει τον λογαριασμό από τον οποίο επικοινωνεί με αυτόν τον τρόπο», ανέφερε ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθωνας Παπαδόπουλος.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ