Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Μπροστά ή πίσω»: Το δίλημμα των επόμενων εκλογών – Κάλπες πολύ νωρίτερα από την άνοιξη του 2023;

  Το δίλημμα των επόμενων εκλογών – «μπροστά ή πίσω»- έβαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια της περιοδείας του στην Κατερίνη, αναζωπυρώνοντας τα σενάρια που θέλουν τις κάλπες να στήνονται πολύ νωρίτερα από την άνοιξη του 2023, κάπου στις αρχές του νέου έτους.

  Μιλώντας μάλιστα στα στελέχη του κόμματος του τα οποία εμφανίστηκαν θορυβημένα από τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στους πολίτες, άφησε να εννοηθεί ότι η υπόθεση των υποκλοπών είναι μία σκευωρία, η οποία δεν θα στοιχίσει στην κυβέρνηση.

  «Το πιο σημαντικό δίλημμα είναι αν θα πάμε μπροστά ή πίσω και ποιον θέλουν οι Έλληνες να κυβερνά την Ελλάδα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Αυτό το ερώτημα θα κληθούν να απαντήσουν οι Έλληνες και είμαι σίγουρος ότι θα μας δώσουν και πάλι τη στήριξή τους και θα μας περιβάλουν και πάλι με την εμπιστοσύνη τους. Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο της ισχυρής και ευημερούσας Ελλάδας ή θέλουμε να κλωτσήσουμε την καρδάρα με το γάλα και να γυρίσουμε πίσω σε ένα παρελθόν το οποίο δεν είναι τόσο μακρινό;»

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ