Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Λόγω των κυρώσεων που επέβαλαν στη Ρωσία «κόβουν» συνέχεια το ρεύμα στο Λεκανοπέδιο

  Εκτεταμένες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες ο ΔΕΔΔΗΕ, τις οποίες μάλιστα τις χαρακτηρίζει ως «προγραμματισμένες» καθώς έχουν προκληθεί μεγάλες ελλείψεις ηλεκτρικής ενέργειας λόγω των κυρώσεων που έχει επιβάλει η κυβέρνηση στην Ρωσία.

  Η επίσημη δικαιολογία είναι πως οι διακοπές οφείλονται στα «έργα συντήρησης» που πραγματοποιούνται στα δίκτυα αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς πέρσι τέτοια εποχή δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα.

  Στην επίσημη ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «Ο ΔΕΔΔΗΕ προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης»!

  Αυτό πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία!

  Το πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση αν παραδεχτεί δημοσίως ότι υπάρχουν ελλείψεις ηλεκτρικού ρεύματος θα είναι τεράστιο καθώς είναι αποκλειστικά δική της ευθύνη η αντι-ρωσική στάση που έχει επιλέξει.

  Χωρίς ρεύμα θα μείνουν σήμερα (19/09) για κάποιες ώρες αρκετές περιοχές της Αττικής, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ θα προχωρήσει σε προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος.

  Οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι οι εξής:

  Αθήναhttps://8a5d2462ed6ac2b19f7c2d14ca5200df.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

  Πειραιάς

  Χαϊδάρι

  Βριλήσσια

  Λυκόβρυση

  Αχαρνές

  Κηφισιά

  Ηλιούπολη

  Ταύρος

  Άλιμος

  Δείτε τον πίνακα του ΔΕΔΔΗΕ:

  Χθες Κυριακή επίσης ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΔΕΔΔΗΕ, πραγματοποίησε διακοπές ρεύματος στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη και 10 ακόμα Νομούς της χώρας.

  Πιο συγκεκριμένα, διακοπές ρεύματος είχε προγραμματίσει ο ΔΕΔΔΗΕ σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Κόρινθο, Αργολίδα, Δωδεκάνησα, Ηλεία, Κρήτη, Ιωάννινα, Καβάλα, Λάρισα, Καρδίτσα, Καστοριά και Κιλκίς.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗpronews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ