Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Η «χάρη» Μητσοτάκη στον Αβραμόπουλο και τι θα του ζητήσει

  Ο κύβος ερρίφθη:Σύμφωνα με το matrix24.gr, αφού ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δεν κατάφερε να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και με δεδομένη την πρόθεσή του να μην «κρεμάσει» τα πολιτικά παπούτσια του, θα πάρει το ρίσκο να κατέλθει στην Α’ Αθηνών διεκδικώντας την εκλογή του σε μία περιφέρεια που στο παρελθόν υπήρξε το «κάστρο» του.

  Μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση και ερωτηθείς σχετικά, ο Αβραμόπουλος δήλωσε ότι «θα είναι παρών στη μάχη» των εκλογών και απάντησε με τη φράση «γιατί όχι;», όταν ρωτήθηκε αν θα είναι στα ψηφοδέλτια.

  «Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ, εφόσον μου το ζητήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης», πρόσθεσε με νόημα, με τις πληροφορίες του matrix24.gr να συγκλίνουν στο ότι ο πρωθυπουργός θα τού… κάνει τη χάρη να τού το ζητήσει -άλλωστε, είναι η μόνη χάρη που έχει αποδεχθεί να τού κάνει.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ