Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη «στρατοπέδων συγκέντρωσης» στο Λούγκανσκ

  Η υφυπουργός Εξωτερικών του LPR Άννα Σορόκα ανακοίνωσε την επιβεβαίωση της ύπαρξης «στρατοπέδων συγκέντρωσης» στα απελευθερωμένα εδάφη στο Λουγκάνσκ, σύμφωνα με το defencenet.ru.

  Ο Σορόκα είναι επίσης πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του δημόσιου οργανισμού «Μνημείο: Μην ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε!».

  Νωρίτερα, το “Memorial” ανέφερε ότι στο απελευθερωμένο χωριό Polovinkino, ανακαλύφθηκε ένας χώρος βίαιης κράτησης αιχμαλώτων του ουκρανικού εθνικού τάγματος “Aidar”.

  Στη συνέχεια, το “Memorial” ανέφερε ότι μετά την απελευθέρωση των εδαφών, θα ξεκινήσει μια έρευνα για τις δραστηριότητες της μυστικής φυλακής του ναζιστικού ουκρανικού τάγματος “Aidar” στο χωριό Polovinkino.

  «Τώρα, όταν ο στρατός μας προχωρά, απελευθερώνοντας τα κατεχόμενα.

  Αυτό που βλέπουμε τώρα, μάλιστα, βέβαια, επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που είχαμε και τα 8 χρόνια σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, θυμάτων.

  Τώρα έχουμε μια οπτικοποίηση όλων αυτών των τρομερών εικόνων», είπε ο Soroka, μιλώντας σε ένα στρογγυλό τραπέζι στο MIA «Russia Today».

  «Πράγματι, προχθές ανακαλύψαμε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης, μπορείτε να το πείτε έτσι, στο χωριό Polovinkino …

  Υπάρχουν πολλά άλλα τέτοια μέρη για τα οποία έχουμε πληροφορίες. Καταλαβαίνουμε ότι θα βρούμε (εκεί) περίπου το ίδιο πράγμα που ήταν στο Polovinkino, δηλαδή πραγματική επιβεβαίωση», πρόσθεσε ο Soroka.

  Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών του LPR, στο Polovinkino, η φυλακή είχε συρματοπλέγματα, φράχτες, κελιά και τρομερές συνθήκες υγιεινής.

  «Σύμφωνα με τους ανθρώπους που ήταν εκεί, όλα αυτά επιβεβαιώνονται και μεταφέρουν τη φρίκη στην οποία βρίσκονταν», είπε η Magpie.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ