Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη «στρατοπέδων συγκέντρωσης» στο Λούγκανσκ

  Η υφυπουργός Εξωτερικών του LPR Άννα Σορόκα ανακοίνωσε την επιβεβαίωση της ύπαρξης «στρατοπέδων συγκέντρωσης» στα απελευθερωμένα εδάφη στο Λουγκάνσκ, σύμφωνα με το defencenet.ru.

  Ο Σορόκα είναι επίσης πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του δημόσιου οργανισμού «Μνημείο: Μην ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε!».

  Νωρίτερα, το “Memorial” ανέφερε ότι στο απελευθερωμένο χωριό Polovinkino, ανακαλύφθηκε ένας χώρος βίαιης κράτησης αιχμαλώτων του ουκρανικού εθνικού τάγματος “Aidar”.

  Στη συνέχεια, το “Memorial” ανέφερε ότι μετά την απελευθέρωση των εδαφών, θα ξεκινήσει μια έρευνα για τις δραστηριότητες της μυστικής φυλακής του ναζιστικού ουκρανικού τάγματος “Aidar” στο χωριό Polovinkino.

  «Τώρα, όταν ο στρατός μας προχωρά, απελευθερώνοντας τα κατεχόμενα.

  Αυτό που βλέπουμε τώρα, μάλιστα, βέβαια, επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που είχαμε και τα 8 χρόνια σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, θυμάτων.

  Τώρα έχουμε μια οπτικοποίηση όλων αυτών των τρομερών εικόνων», είπε ο Soroka, μιλώντας σε ένα στρογγυλό τραπέζι στο MIA «Russia Today».

  «Πράγματι, προχθές ανακαλύψαμε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης, μπορείτε να το πείτε έτσι, στο χωριό Polovinkino …

  Υπάρχουν πολλά άλλα τέτοια μέρη για τα οποία έχουμε πληροφορίες. Καταλαβαίνουμε ότι θα βρούμε (εκεί) περίπου το ίδιο πράγμα που ήταν στο Polovinkino, δηλαδή πραγματική επιβεβαίωση», πρόσθεσε ο Soroka.

  Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών του LPR, στο Polovinkino, η φυλακή είχε συρματοπλέγματα, φράχτες, κελιά και τρομερές συνθήκες υγιεινής.

  «Σύμφωνα με τους ανθρώπους που ήταν εκεί, όλα αυτά επιβεβαιώνονται και μεταφέρουν τη φρίκη στην οποία βρίσκονταν», είπε η Magpie.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ