Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Επίθεση στο σπίτι του Στέλιου Πέτσα από τον Ρουβίκωνα (pic)

  Επίθεση στο σπίτι του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, πραγματοποίησε η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας. Πριν από λίγες ώρες, ο Ρουβίκωνας πέταξε τρικάκια και έγραψε συνθήματα στους τοίχους της οικίας όπου διαμένει ο Στέλιος Πέτσας.

  Οι αντιεξουσιαστές καταγγέλλουν πως ένας από την ασφάλεια του υπουργού παραλίγο να πατήσει ένα από τα μέλη του Ρουβίκωνα με το αμάξι του.

  Σε ανάρτησή του ο Στέλιος Πέτσας κάνει λόγο για φασιστική επίθεση, καθώς την ώρα εκείνη ήταν στο σπίτι η ανήλικη κόρη του.

  Αυτή είναι η σχετική ανάρτηση

  «Η αποψινή φασιστική επίθεση στο σπίτι μου -την ώρα που βρίσκονταν μέσα η ανήλικη κόρη μου- ας προβληματίσει όσους καλλιεργούν το μίσος. Ο βανδαλισμός & η τρομοκράτηση δεν είναι πολιτική. Πρέπει να ενισχύσουμε το θεσμικό πλαίσιο που προστατεύει τη δημοκρατία μας από τέτοιες επιθέσεις».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ