Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ενώ η Τουρκία βρίσκεται στην σωστή πλευρά της ιστορίας στο Ουκρανικό, η Ελλάδα βγάζει φωτογραφίες με τον ναζί Ζελένσκι

  Στο Ουκρανικό η Τουρκία βρίσκεται στην σωστή πλευρά της ιστορίας.
  Δεν είναι υποκειμενική προσέγγιση αυτό, αποδεικνύεται από την στάση τόσο του Putin του ρώσου Προέδρου όσο και του Zelensky του Ουκρανού Προέδρου.
  Σήμερα στον κόσμο, ελάχιστοι είναι οι συνομιλητές και των δύο πλευρών και η Τουρκία είναι μια από αυτές.

  Διαβάστε τι γράφει το bankingnews.gr:

  Παραδόξως και ενώ η Ελλάδα και Τουρκία έχουν χρονίζουσες διαφορές που σκιάζουν τις σχέσεις ελλήνων και τούρκων αφού εύλογα υπάρχει αρνητική προκατάληψη και προδιάθεση… η Τουρκία στο ουκρανικό έχει εμφανιστεί ως χώρα ειρηνοποιός…
  Ο Erdogan συνομιλεί με τον Putin, συνομιλεί και με τον Zelensky…. ο Μητσοτάκης δεν συνομιλεί με τον Putin… ο Μητσοτάκης έχει γίνει σκιά… ακολουθεί το ρεύμα καμία πρωτοβουλία για να αποδείξει ότι η Ελλάδα θέλει την ειρήνη και μπορεί να παρέμβει για την ειρήνη. 
  Ο Erdogan πήρε πάνω του την συμφωνία για τα σιτηρά και επέμεινε να επανέλθει η Ρωσία στην συμφωνία όπερ και συνέβη.
  Διεθνώς αναγνωρίστηκε ο ρόλος της Τουρκίας στην συμφωνία για τα σιτηρά…
  Ο Erdogan έχει κρατήσει ουδέτερη στάση απέναντι στην Ρωσία και Ουκρανία, είναι ο βασικός συνομιλητής, επιμένει να υπάρξει διάλογος μεταξύ των δύο χωρών και το κυριότερο απείχε από την τραγικά εσφαλμένη απόφαση να επιβληθούν οικονομικές κυρώσεις στην Ρωσία…
  Η Τουρκία είναι χώρα μέλος του ΝΑΤΟ που δεν ακολουθεί την πολιτική του ΝΑΤΟ ως προς την Ουκρανική κρίση…
  Η Τουρκία δίνει drones στην Ουκρανία, μάλιστα οι Ουκρανοί κατασκευάζουν τουρκικά drones στην χώρα τους… αλλά αυτό δεν επηρέασε τις σχέσεις του Erdogan με τον Putin…
  H πολύπλευρη διπλωματία του Erdogan έχει αποδώσει και σήμερα ο «κακός τούρκος» όπως τον λέμε εδώ στην Ελλάδα είναι σεβάσμιος μεταξύ των ρώσων και ουκρανών….

  Η στάση της Τουρκίας είναι η σωστή απέναντι στο Ουκρανικό…

  Δεν συμμετείχε στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, ούτε στέλνει όπλα στην Ουκρανία για να σκοτώνουν ρώσους.
  Στην Ευρώπη πιστεύουν ότι εάν στέλνουν οπλικά συστήματα και σκοτώνονται ρώσοι… αυτό θα φέρει την ειρήνη… πόσο λανθασμένη στρατηγική έχει αποδειχθεί;
  Η πραγματικότητα είναι ότι η Ρωσία θα κερδίσει στο Ουκρανικό και το ΝΑΤΟ και η Ευρώπη θα υποστούν τις συνέπειες…

  Που βρίσκεται η Ελλάδα… ναι στέλνει την Σακελλαροπούλου να βγάζει φωτογραφίες

  Ποια είναι η στάση της Ελλάδος;
  Ορισμένοι λανθασμένα υποστηρίζουν ότι η Ρωσία είναι κομμουνιστική.
  Λάθος η Ρωσία είναι μια ειδικού τύπου καπιταλιστική οικονομία όπου οι ελίτ και οι ολιγάρχες υποστηρίχθηκαν από την Προεδρική δημοκρατία της χώρας και ειδικά από τον Putin.
  O κομμουνισμός έχει πεθάνει στην Ρωσία, για τους παλαιούς είναι μια ανάμνηση για τους νέους ρώσους κάτι το αποκρουστικά αδιάφορο.
  Οι ρώσοι δεν είναι κομουνιστές…
  Ωστόσο η Ελλάδα διατηρώντας ιστορικούς δεσμούς τόσο με την Ρωσία όσο και με την Ουκρανία δεν θα έπρεπε να παγιδευτεί στην εμμονική στάση των αμερικανών, ούτε στην ακατανόητη στάση των ευρωπαίων.
  Το επιχείρημα ότι η Ελλάδα ως χώρα του ΝΑΤΟ δεν μπορούσε να διαφοροποιηθεί από την γενική τάση είναι λανθασμένη, πως το κατάφερε η Τουρκία.
  Η Ελλάδα δεν έπρεπε να συμμετάσχει στις κυρώσεις και το κυριότερο δεν έπρεπε να στείλει οπλικά συστήματα.
  Η Ελλάδα πρέπει να κρατήσει ουδέτερη στάση και να επιμείνει στις διαπραγματεύσεις και στην ειρήνη…
  Η Ελλάδα έπρεπε να διατηρήσει το προφίλ της χώρας ειρηνοποιού και όχι να στέλνει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Σακελλαροπούλου να βγάζει φωτογραφίες με τον Zelensky και να καταφέρεται κατά της Ρωσίας.
  Η πολιτική της Ελλάδος είναι απαράδεκτα ρηχή, δεν υπάρχει στρατηγική απλά είμαστε μαριονέτες που ακολουθούμε τις επιταγές των ΗΠΑ και ορισμένων ηγετίσκων της Ευρώπης.
  Η Ελλάδα δεν τόλμησε να διαφοροποιηθεί, είναι ιστορικό και εγκληματικό λάθος η εχθρική στάση που έχει κρατήσει κατά της Ρωσίας.
  Η Ελλάδα έγινε μέρος του προβλήματος και η Τουρκία μέρος της λύσης…
  Η Ελλάδα στο Ουκρανικό είναι με την λάθος πλευρά της ιστορίας και η Τουρκία με την σωστή πλευρά…
  Η Τουρκία στηρίζει την ειρήνη και η Ελλάδα συντηρεί τον πόλεμο… στο Ουκρανικό…. δεν  είναι παράδοξο αυτό;

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ