Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Εντείνεται η ανησυχία για το πυρηνικό εργοστάσιο της Ζαπορίζια – Σοκαριστικές φωτογραφίες (pics)

  Οι νέες δορυφορικές εικόνες που δημοσίευσε η Maxar Technologies από το πυρηνικό εργοστάσιο της Ζαπορίζια προκαλούν συναγερμό στη διεθνή κοινότητα, την ώρα που οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ Μόσχας και Κιέβου συνεχίζονται. Συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες δείχνουν τρύπες στην οροφή του εργοστασίου, πιθανότατα από βομβαρδισμούς.

  Αξιωματούχοι που έχει εγκαταστήσει η Ρωσία στην Ουκρανία δήλωσαν σήμερα πως ουκρανικό πυραυλικό πλήγμα άνοιξε μια τρύπα στη στέγη μιας αποθήκης καυσίμων στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια, μετέδωσε το πρακτορείο RIA Novosti.

  Ο Βλαντίμιρ Ρογκόφ, μέλος της υποστηριζόμενης από τους Ρώσους διοίκησης της περιοχής της Ζαπορίζια, ανήρτησε μια φωτογραφία στο Telegram που δείχνει αυτό που είναι όπως λέει μια τρύπα στη στέγη ενός κτιρίου που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση καυσίμου του αντιδραστήρα των εγκαταστάσεων.

  Το Reuters δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την αναφορά.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ