Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Μπαταχτσής ολκής: Η πάμπλουτη Νίκη Κεραμέως δεν πληρώνει τα κοινόχρηστα

  Η πάμπλουτη υπουργός Παιδείας, με καταθέσεις 1.394.759 ευρώ, χρωστά το ποσό των 3.470,86 ευρώ από κοινόχρηστα, τα οποία δεν έχουν πληρωθεί εδώ και χρόνια!

  Διαβάστε τι γράφει το newsbreak.gr:

  Τσιγκουνιά; Αδιαφορία για τους συμπολίτες της; Νοοτροπία ατιμωρησίας; Ο,τι και να συμβαίνει, δεν μπορείς, δεν δικαιούσαι να είσαι υπουργός, να αμείβεσαι με εικοσαπλάσια χρήματα από τον μέσο Ελληνα, να διαθέτεις, σύμφωνα με το «πόθεν έσχες» που έχεις καταθέσει στη Βουλή, τεράστια ακίνητη περιουσία και να μην πληρώνεις τα κοινόχρηστα στην πολυκατοικία όπου διεθέτεις διαμέρισμα. Και όχι μόνο δεν πληρώνεις τα κοινόχρηστα, αλλά συμπεριφέρεσαι σαν ένας κοινός μπαταχτσής, που γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τους συγκατοίκους του.

  Σκληρά δεν είναι τα λόγια, αλλά η πραγματικότητα που περιγράφουν. Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως χρωστά το ποσό των 3.470,86 ευρώ από κοινόχρηστα, τα οποία δεν έχουν πληρωθεί εδώ και χρόνια. Εφτασαν στο σημείο οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη να της στείλουν εξώδικο, για να μπορέσουν οι άνθρωποι να εισπράξουν τα χρωστούμενα.

  Το εξώδικο, το οποίο αποκαλύπτει σήμερα η «δημοκρατία», επιδόθηκε στη Νίκη Κεραμέως και στον αδελφό της, στις «15 του μήνα Ιουλίου του έτους 2022 ημέρα της εβδομάδος Παρασκευή και ώρα 141…», όπως ακριβώς αναγράφεται στο έγγραφο, και τους ενημερώνει για τα εξής: «Οπως γνωρίζετε, έχετε την πλήρη και αποκλειστική κυριότητα, νομή και κατοχή κοινά αδιαίρετα και κατ’ ισομοιρία ενός αυτοτελούς και ανεξάρτητου διαμερίσματος που βρίσκεται στον έκτο (6ο) όροφο οικοδομής επί της οδού… ε τ , εμβαδού μέτρων τετραγωνικών 172.00, στο οποίο αντιστοιχεί ποσοστό συνιδιοκτησίας 30,37% εξ αδιαιρέτου στο οικόπεδο και στα κοινόχρηστα και κοινόκτητα μέρη, χώρους και εγκαταστάσεις της οικοδομής. Λόγω των υποχρεώσεών σας που απορρέουν από τη σχέση συγκατοίκησης και συνιδιοκτησίας της παραπάνω οικοδομής, είστε υποχρεωμένοι από τον νόμο στην καταβολή των αναλογούντων στην ιδιοκτησία σας ποσοστών κοινοχρήστων δαπανών (φωτισμός, χρήση και συντήρηση ανελκυστήρα, καθαριότητα, θέρμανση, δαπάνες συντήρησης και επισκευής κτιρίου κ.λπ.).

  Ηδη, μετά από αποφάσεις γενικών συνελεύσεων και με μεγάλη οικονομική επιβάρυνση της συνιδιοκτησίας, έχουμε ασκήσει δύο αγωγές ενώπιον του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης με αίτημα την καταβολή κοινοχρήστων δαπανών του εν λόγω διαμερίσματος. Επιπρόσθετα, με συνεχή επικοινωνία, κυρίως μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σας μεταφέραμε τα όσα ορίζονται στον κανονισμό διοικήσεως της πολυκατοικίας μας, προκειμένου να πεισθείτε ότι πρέπει να καταβάλετε και τις δαπάνες λειτουργίας της κεντρικής θέρμανσης και όχι το 30% αυτών».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ