Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Δίπλα στον Μητσοτάκη, αλλά… μακριά από τις κάμερες

  Η συζήτηση που γίνεται τούτες τις μέρες για την «λευκή απεργία» κορυφαίων υπουργών από τα κανάλια και τα ραδιόφωνα, ώστε να βγουν από το κάδρο των υποκλοπών, είναι μεγάλη.

  Σύμφωνα με το matrix24.gr, το θέμα έχει προβληματίσει εντόνως το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ ορμώμενοι από την απουσία των υπουργών, απέχουν και άρα πολλοί βουλευτές, στη λογική ότι «πρώτα να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά αυτοί που ευεργετήθηκαν από τον Μητσοτάκη και μετά εμείς».

  Πάντως, μία απουσία που συζητείται περισσότερο από άλλες είναι εκείνη του Στέλιου Πέτσα.

  Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αν και προχθές εθεάθη πάλι δίπλα στον πρωθυπουργό κατά την περιοδεία του τελευταίου στην Πιερία, έχει ρίξει εμφανώς ρυθμούς σε ό,τι αφορά σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εμφανίσεις.

  Όπως γράφει το matrix24.gr, διάφοροι άσπονδοι φίλοι του σχολιάζουν δηκτικά ότι «αν είναι να βγει πάλι και να μας πει ότι όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει, καλύτερα να μην υπερασπιστεί την κυβέρνηση».

  Μπορεί, πάλι, να τον έχει επηρεάσει και η κουμπαριά με τον Πάτση. Γενικώς, αυτή η εποχή δεν τον… «πάει» πολύ.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ