Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Γραφείο ενοικιάσεως» δολοφόνων

  Διευρύνεται ο κύκλος των καταθέσεων για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο το μεσημέρι της Παρασκευής από δύο άγνωστους δράστες. Οι αρχές, εξετάζουν εκτός από μέρος των ρεπορτάζ του και άτομα από το φιλικό και επαγγελματικό του περιβάλλον, με σκοπό να βοηθήσουν τις έρευνες. Εν τω μεταξύ, κατάθεση αναμένεται να δώσει και ο δικηγόρος του δημοσιογράφου προκειμένου να ανασυρθούν στην επιφάνεια τυχόν περιστατικά ή αναφορές που μπορεί να ρίξουν φως στην υπόθεση.

  Από την πρώτη στιγμή, τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, εξετάζουν με μεγάλη προσοχή τα βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους, προκειμένου να εξακριβώσουν όλες τις κινήσεις των δραστών, οι οποίοι κινήθηκαν με ένα σκούτερ μάρκας Beverly, σκούρου χρώματος. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει του zougla.gr, οι Αρχές έχουν υλικό λίγο πριν την αλλαγή οχήματος διαφυγής, αφού μετά τη δολοφονία, άφησαν, σε άγνωστο μέχρι στιγμής σημείο, το σκούτερ και επιβιβάστηκαν σε όχημα με το οποίο συνέχισαν τη διαδρομή τους.

  Μία νέα πληροφορία αναφέρει ότι, οι αστυνομικοί εξετάζουν εξονυχιστικά το αυτοκίνητο του Γιώργου Καραϊβάζ για να διαπιστώσουν εάν έχει τοποθετηθεί GPS tracker στο αυτοκίνητό του με το οποίο οι δράστες παρακολουθούσαν για μέρες το θύμα τους.

  Στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια έχουν μεταφερθεί και άλλα προσωπικά αντικείμενα που ανήκαν στον Γιώργο Καραϊβάζ όπως ο φορητός υπολογιστής και το κινητό του τηλέφωνο. Μέσα από αυτά τα αντικείμενα οι αρχές θα επιχειρήσουν να ανακτήσουν κλήσεις, μηνύματα και e-mail, όπως και δημοσιεύματα υποθέσεων με τις οποίες ασχολήθηκε και ερεύνησε ο ίδιος.

  «Γραφεία ενοικιάσεως» δολοφόνων βλέπουν οι Αρχές

  Η μεθοδολογία και ο σχεδιασμός της εκτέλεσης του Γιώργου Καραϊβάζ δείχνει επαγγελματίες δολοφόνους, εκτιμούν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής. Οι αξιωματικοί τη ΕΛ.ΑΣ. που κάνουν λόγο για «συμβόλαιο θανάτου», καλούνται να ενώσουν τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους και να ανακαλύψουν το δρομολόγιο που ακολούθησαν οι δράστες.

  Οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ να ήρθαν στη χώρα μας από το εξωτερικό για να εκτελέσουν το συγκεκριμένο «συμβόλαιο θανάτου» και εν αντιθέσει με τον ηθικό αυτουργό, να μην γνώριζαν ποιο είναι το θύμα τους. Ίσως, οι δράστες να διέφυγαν αμέσως προς άλλη χώρα για να μην εντοπιστούν τα ίχνη τους. Οι εκτελεστές από το εξωτερικό είναι μία συχνή τακτική τα τελευταία χρόνια, λένε αστυνομικές πηγές.

  Υπενθυμίζεται ότι το πιστόλι των 9MM που χρησιμοποίησε ο εκτελεστής είναι «καθαρό» δηλαδή δεν έχει χρησιμοποιηθεί ξανά σε άλλη παράνομη ή εγκληματική ενέργεια.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ