Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  «Βόμβα» από τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας: «Οι ελλείψεις τροφίμων ενδέχεται να κρατήσουν πολλά χρόνια»

  O David Malpass, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, δήλωσε ότι ο πληθωρισμός θα κρατήσει τουλάχιστον για δύο χρόνια αλλά οι ελλείψεις τροφίμων και καλλιεργειών ενδέχεται να κρατήσουν πολλά χρόνια!

  Έκανε ιδιαίτερη μνεία στην έλλειψη λιπασμάτων καθώς η Ρωσία είναι η μεγαλύτερη παραγωγός χώρα στον κόσμο.

  Πολλοί επιμένουν να κοιτούν την οικονομική διάσταση και να αγνοούν το ζήτημα των τροφίμων το οποίο εν τέλει είναι και πολύ σημαντικότερο.

  Τα λεφτά δεν τρώγονται…

  «Είναι μια απότομη επιβράδυνση συμπεριλαμβανομένης ακόμη και της Κίνας, οπότε είδαμε την παγκόσμια ανάπτυξη να πέφτει στο μισό από τον Ιανουάριο, όσον αφορά την ανάπτυξη του ΑΕΠ, αλλά υπάρχουν επίσης ελλείψεις, υπάρχει πληθωρισμός.

  Δεν είναι μόνο οι ΗΠΑ, είναι κι άλλες πλούσιες χώρες

  Ο Covid προκάλεσε την βαθύτερη παγκόσμια ύφεση από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Τώρα η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας αυτής της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

  Η παγκόσμια ύφεση είναι αναπόφευκτη. Ειδικά σε ορισμένες χώρες!

  Πολύς αγροτικός κόσμος κλείνει λόγω έλλειψης λιπασμάτων, και μετά αυτές οι ελλείψεις καλλιεργειών θα διαρκέσουν για πολλά χρόνια.

  Θα πάρει χρόνο για να κατέβει ο πληθωρισμός, αλλά και πάλι αυτό εξαρτάται από το ποιες είναι οι προβλέψεις σας για τις τιμές του πετρελαίου για τις τιμές του φυσικού αερίου για τα λιπάσματα.

  Θα πάρει μήνες και μήνες και ίσως δύο χρόνια για να μειωθεί ο πληθωρισμός».

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗpronews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ