Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Βόμβα: Έγγραφο σε σουηδική εφημερίδα θέλει τις ΗΠΑ να προετοίμασαν τον πόλεμο στην Ουκρανία για να πλήξουν την ΕΕ

  Σύμφωνα με το έγγραφο, οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν την Ουκρανία ως μοχλό για να υποχρεώσουν την Ρωσία να παρέμβει στρατιωτικά και έπειτα να επιβάλουν κυρώσεις που θα οδηγήσουν την Ευρώπη στην εξαθλίωση!
  Εάν την συγκεκριμένη αποκαλύψει την διαβάζαμε σε κάποιο ρώσικο μέσο, θα μιλούσαμε για θεωρία συνωμοσίας. Το ότι δημοσιεύεται σε εφημερίδα της Σουηδίας, δίνει άλλη βαρύτητα στην συγκεκριμένη αποκάλυψη, η οποία μάλιστα συνοδεύεται και από τα σχετικά έγγραφα τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχουν διαψευστεί.

  Η Σουηδική εφημερίδα που δημοσίευσε ένα έγγραφο για τη στρατηγική των ΗΠΑ να καταστρέψουν την οικονομία της ΕΕ είναι η Nya Dagbladet

  «Συγκλονιστικό έγγραφο: Πώς οι ΗΠΑ σχεδίασαν τον πόλεμο και την ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη», είναι ο τίτλος που δίνει η εφημερίδα στην συγκεκριμένη αποκάλυψη

  Μιλάει για διαρροή πληροφοριών από το αναλυτικό κέντρο RAND το οποίο βρίσκεται κοντά στην κυβέρνηση των ΗΠΑ.

  Το έγγραφο αναφέρει ότι η επιθετική εξωτερική πολιτική της Δύσης που ακολουθείται στην Ουκρανία θα αναγκάσει τη Ρωσία να επέμβει στρατιωτικά. Στόχος της Ουάσιγκτον είναι να κηρύξει τη Ρωσία επιτιθέμενη και να εισαγάγει ένα πακέτο κυρώσεων που έχει προετοιμαστεί από καιρό.

  Σε αυτό το σενάριο, η οικονομία της ΕΕ «αναπόφευκτα θα καταρρεύσει», αναφέρει το έγγραφο.

  Συνοπτικά:

  Το συγκλονιστικό ντοκουμέντο: Πώς οι ΗΠΑ σχεδίασαν τον πόλεμο και την ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη

  Σε κάτι που φαίνεται να είναι μια εξαιρετική εσωτερική διαρροή από την κοντινή στην αμερικάνικη κυβέρνηση δεξαμενή σκέψης RAND Corporation, που είναι γνωστό μεταξύ άλλων ότι ήταν πίσω από την αμερικανική στρατηγική για την εξωτερική και αμυντική πολιτική κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, δίνεται λεπτομερής περιγραφή του τρόπου με τον οποίο η ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη σχεδιάστηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

  Το έγγραφο, με ημερομηνία Ιανουαρίου, αναγνωρίζει ότι η επιθετική εξωτερική πολιτική που ακολουθείται στην Ουκρανία θα πιέσει τη Ρωσία να χρειαστεί να επέμβει στρατιωτικά στη χώρα. Σκοπός, εξηγούν, είναι να εισαχθεί ένα πακέτο κυρώσεων που έχει προετοιμαστεί εδώ και πολύ καιρό.

  Η οικονομία της ΕΕ, αναφέρει το έγγραφο, “αναπόφευκτα θα καταρρεύσει” ως αποτέλεσμα αυτού – και χαίρεται, μεταξύ άλλων, που πόροι έως και 900 δισεκατομμύρια δολάρια μπορούν να εισρεύσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και ότι η καλά μορφωμένη ευρωπαϊκή νεολαία θα αναγκαστεί να μεταναστεύσει.

  Ο κύριος στόχος που περιγράφουν είναι να διχάσουν την Ευρώπη – ειδικά τη Γερμανία και τη Ρωσία – και να καταστρέψουν την ευρωπαϊκή οικονομία με το να βάλουν χρήσιμους ηλίθιους στην πολιτική να σταματήσουν τον ρωσικό ενεργειακό εφοδιασμό στην ήπειρο.

  Ουδείς μπορεί να γνωρίζει τα κίνητρα του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, πάντως όσον αφορά το αποτέλεσμα, έχει επιβεβαιωθεί.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗolympia.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ