Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Βομβα: Ποιος θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ (vid)

  Υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Δυτική Αθήνα θα είναι ο Θανάσης Κατερινόπουλος, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Alpha.

  Ο αστυνομικός διευθυντής εν αποστρατεία, που έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη αποκάλυψε ότι «δεχτηκε μια τιμητική πρόταση από τον Νικο Ανδρουλάκη».

  Διευκρίνισε ότι δεν μπαίνει στην πολιτική ζωή του τόπου για βιοποριστικούς λόγους αλλά για να προσφέρει ενώ δεν παρέλειψε να πεί τη γνώμη του για τις παρακολουθήσεις.

  «Είναι κάτι το απαράδεκτο αυτό που έγινε με τον Ανδρουλάκη» λέει και συμπληρώνει ότι αυτό που τον τρομάζει περισσότερο είναι το «παράνομο λογισμικό predator το οποίο έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τη ζωή σου ανά πάσα στιγμή μέσω του κινητου τηλεφώνου».

  Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ