Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Αρχηγός ρωσικής υπηρεσίας πληροφοριών εξωτερικού (SVR): «Η Δύση θέλει την καταστροφή της Ρωσίας – Θα αντιδράσουμε»

  Ο αρχηγός της ρωσικής υπηρεσίας πληροφοριών εξωτερικού (SVR) Sergey Naryshkin τόνισε ότι η Δύση θέλει την καταστροφή της Ρωσίας, κάτι που δεν πρόκειται να επιτρέψει η Μόσχα.

  «Η Δύση θέλει την καταστροφή μας, θέλει να ακυρώσει την Ρωσία. Θα αντιδράσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Sergey Naryshkin, ενώ ισχυρίστηκε ότι  είναι λάθος να μιλάμε για νέο Ψυχρό Πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Δύσης επειδή η κατάσταση ήταν ήδη «καυτή».

  «Οι δυτικοί πολιτικοί και σχολιαστές αρέσκονται να αποκαλούν αυτό που συμβαίνει ως «νέος Ψυχρός Πόλεμος». Φαίνεται ότι οι ιστορικοί παραλληλισμοί δεν είναι απολύτως κατάλληλοι εδώ», είπε ο Sergey Naryshkin στο Reuters. 

  «Ο λόγος είναι ότι στο δεύτερο μισό του 20ου αιώνα η Ρωσία πολέμησε με τη Δύση από μακρινές προσεγγίσεις και τώρα ο πόλεμος έφτασε στα σύνορα της πατρίδας μας. Άρα για εμάς σίγουρα δεν είναι “κρύο”, αλλά αρκετά “ζεστό”», πρόσθεσε. 

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ