Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Απόλυτη κάλυψη Μητσοτάκη στο golden boy και τη βίλα του

  Πλήρη κάλυψη προσέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στο golden boy του Κυριάκου Μητσοτάκη και πρόεδρο της ΔΕΗ Γιώργο Στάσση για την πολυδάπανη βίλα που χτίζει στη Τζια.

  Το πλήθος των δημοσιευμάτων το τελευταίο διάστημα για το υπέρογκο κόστος της κατασκευής βίλας 759τ.μ. στη Τζια και μάλιστα την ώρα που τα νοικοκυριά στη χώρα δεν τα βγάζουν πέρα οδήγησαν σε ερώτησε που υπέβαλε δημοσιογράφος.

  Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο Γιάννης Οικονόμου ρωτήθηκε για τις καταγγελίες που υπάρχουν για μαύρο χρήμα και παράνομες δραστηριότητες του προέδρου της ΔΕΗ καθώς και αν σκοπεύουν να παρέμβουν με κάποιο τρόπο οι αρχές διαφάνειας ή η δικαιοσύνη.

  Ο Γιάννης Οικονόμου κάλυψε πλήρως τον Γιώργο Στάσση δικαιολογώντας και αναγνωρίζοντας μάλιστα, το δραστήριο εργασιακό παρελθόν του σε πολυεθνικές εταιρείες με υψηλές αμοιβές.

  Σε πείσμα όσων θεωρούν ότι είναι τουλάχιστον προκλητικό την ώρα της ενεργειακής κρίσης ο πρόεδρος της ΔΕΗ να ξοδεύει υπέρογκα ποσά ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε ότι ο «κος Στάσσης πολύ πριν γίνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ είχε μία επαγγελματική πορεία σε πολυεθνικές εταιρείες με πολύ υψηλές αμοιβές, που του επέτρεψαν να δρομολογήσει από πριν διευθύνων σύμβουλος στη ΔΕΗ και να υλοποιεί την επένδυση αυτή».

  Αναφορικά με τις καταγγελίες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε πως «αν υπάρχουν οποιεσδήποτε καταγγελίες, η χώρα διαθέτει θεσμικά όργανα για να τις διερευνά».

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗavgi.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ