Απόλυτη κάλυψη Μητσοτάκη στο golden boy και τη βίλα του

Πλήρη κάλυψη προσέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στο golden boy του Κυριάκου Μητσοτάκη και πρόεδρο της ΔΕΗ Γιώργο Στάσση για την πολυδάπανη βίλα που χτίζει στη Τζια.

Το πλήθος των δημοσιευμάτων το τελευταίο διάστημα για το υπέρογκο κόστος της κατασκευής βίλας 759τ.μ. στη Τζια και μάλιστα την ώρα που τα νοικοκυριά στη χώρα δεν τα βγάζουν πέρα οδήγησαν σε ερώτησε που υπέβαλε δημοσιογράφος.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο Γιάννης Οικονόμου ρωτήθηκε για τις καταγγελίες που υπάρχουν για μαύρο χρήμα και παράνομες δραστηριότητες του προέδρου της ΔΕΗ καθώς και αν σκοπεύουν να παρέμβουν με κάποιο τρόπο οι αρχές διαφάνειας ή η δικαιοσύνη.

Ο Γιάννης Οικονόμου κάλυψε πλήρως τον Γιώργο Στάσση δικαιολογώντας και αναγνωρίζοντας μάλιστα, το δραστήριο εργασιακό παρελθόν του σε πολυεθνικές εταιρείες με υψηλές αμοιβές.

Σε πείσμα όσων θεωρούν ότι είναι τουλάχιστον προκλητικό την ώρα της ενεργειακής κρίσης ο πρόεδρος της ΔΕΗ να ξοδεύει υπέρογκα ποσά ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε ότι ο «κος Στάσσης πολύ πριν γίνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ είχε μία επαγγελματική πορεία σε πολυεθνικές εταιρείες με πολύ υψηλές αμοιβές, που του επέτρεψαν να δρομολογήσει από πριν διευθύνων σύμβουλος στη ΔΕΗ και να υλοποιεί την επένδυση αυτή».

Αναφορικά με τις καταγγελίες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε πως «αν υπάρχουν οποιεσδήποτε καταγγελίες, η χώρα διαθέτει θεσμικά όργανα για να τις διερευνά».

ΠΗΓΗavgi.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1