Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Αποκάλυψη-σοκ από τους New York Times: Η Ρωσία εξέτασε το σενάριο χρήσης πυρηνικών

  Ρώσοι αξιωματούχοι συζήτησαν το ενδεχόμενο η Ρωσία να κάνει χρήση πυρηνικών στην Ουκρανία, χωρίς όμως ο Βλαντιμίρ Πούτιν να είναι παρών στη συνεδρίαση αυτή. Το αποκάλυψαν οι New York Times, επικαλούμενοι πληροφορίες που έχουν Αμερικανοί υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι.

  Η συζήτηση για τη χρήση πυρηνικών στην Ουκρανία έγινε πρόσφατα, όταν η στρατιωτική ηγεσία της Ρωσίας «έριξε» στο τραπέζι το τρομακτικό ενδεχόμενο, αναφέρουν οι New York Times. Ανώτεροι Ρώσοι αξιωματικοί εξέτασαν το πότε αλλά και το πως θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν τακτικό πυρηνικό πλήγμα στην Ουκρανία, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ακόμα σοβαρές ενδείξεις ότι έχουν αναπτυχθεί σε επιχειρησιακή λειτουργία τέτοιου είδους όπλα.

  Σε κάθε περίπτωση, μια τέτοια είδηση σίγουρα ενισχύει τον φόβο ότι μπορεί να υπάρξει χρήση πυρηνικών όπλων, ένα σενάριο που «κυκλοφορεί» τους τελευταίους μήνες και έχουν υπαινιχθεί Ρώσοι αξιωματούχοι, όπως ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, πρώην πρόεδρος της χώρας και ορκισμένος σύμμαχος του Βλαντιμίρ Πούτιν.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ