Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Αντιμέτωπη ξανά με τους βιαστές της η 12χρονη

  Σχεδόν ένα άτομο κάθε ημέρα, προσέρχεται αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, για την σοκαριστική υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

  Ένα άτομο… την ημέρα, προσέρχεται αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ

  Τελευταίος εμφανίστηκε ένας 54χρονος άνδρας, ο οποίος ανέφερε ότι συνομιλούσε μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής ανώνυμων γνωριμιών, blinchat, πιθανότατα με το προφίλ του ανήλικου κοριτσιού. Μέχρι στιγμής, αυτοβούλως έχουν φτάσει στις αστυνομικές αρχές 11 άτομα, τα οποία και προκαλούν έντονο προβληματισμό για το τι συνέβη και αν τελικά είχαν επαφές με την 12χρονη, καθώς όπως αποδείχτηκε τρία από τα παραπάνω άτομα, παρά τους αντίθετους ισχυρισμούς τους, είχαν!

  Δίνει ξανά κατάθεση η 12χρονη

  Για τέταρτη φορά, το κορίτσι θα κληθεί να μιλήσει με τους παιδοψυχολόγους της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, για να αναγνωρίσει πρόσωπα που ενδεχομένως ανήκουν σε άνδρες που τη βίασαν. Η νέα κατάθεση της, θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον αριθμό των ενταλμάτων σύλληψης που θα εκδοθούν από την Ανακρίτρια. Από την ολοκλήρωση της εξερεύνησης στα ψηφιακά πειστήρια, έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον 8 άτομα που φέρεται να είχαν επαφή με τη 12χρονη, μεταξύ των οποίων και οι 4 άνδρες που έχουν ήδη συλληφθεί. Το κορίτσι θα προσπαθήσει να αναγνωρίσει και άλλους βιαστές, ανάμεσα στους 3 άνδρες που προσήλθαν αυτοβούλως στην Ασφάλεια και αποδείχτηκε ότι είχαν συναντηθεί μαζί της, αλλά και σε δύο ακόμα άνδρες που ταυτοποιήθηκαν κατά την αστυνομική έρευνα. Παράλληλα, για κάθε άτομο που παρουσιάζεται στη Γ.Α.Δ.Α., θα τρέχει νέα έρευνα έτσι ώστε να διαπιστωθεί εάν φέρει ποινική εμπλοκή στην σοκαριστική υπόθεση. Αυτό αναμένεται να γίνει και με τον 54χρονο, από τον οποίο κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο, όπως ορίζει η προβλεπόμενη διαδικασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι 11 άνδρες που προσήλθαν αυτοβούλως στην αρμόδια υπηρεσία, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αφέθηκαν ελεύθεροι.

  Κοντά στον «Μιχάλη»

  Εκτός από τους άνδρες που είχαν επαφή με το κορίτσι, δεν αποκλείεται ένα από τα νέα εντάλματα να αφορά και τον «Μιχάλη», τον «μαστροπό-ατζέντη», συνεργό του Ηλία Μίχου, που περιέγραψε το κορίτσι στην αρχική της κατάθεση. «Εγώ φταίω που σου κανονίζω για πολλά λεφτά. Γουστάρεις 150 ευρώ για δύο ώρες;», αναφέρει χαρακτηριστικά σε μήνυμα του προς το κορίτσι τον περασμένο Αύγουστο ο 25χρονος άνδρας, προσπαθώντας να κλείσει ένα ακόμα ραντεβού. Ο «Μιχάλης», έχει ταυτοποιηθεί από τις αρχές και φαίνεται ότι έχει παρελθόν μαστροπού, με τους αστυνομικούς να αναμένουν το ένταλμα από την Ανακρίτρια για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του. Η 12χρονη, περιέγραψε λεπτομερώς τη δράση του, ανέφερε όμως ότι δεν τον είχε συναντήσει ποτέ από κοντά και συνομιλούσε μαζί του μέσω Instagram.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ