Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Αδιανόητη δήλωση Πέτσα: «Όποιος δεν έχει λεφτά να αλλάξει τον καυστήρα φυσικού αερίου θα πεθάνει» (vid)

  Εκτός τόπου και χρόνου βρίσκεται ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας ο οποίος με περίσσιο θράσος δήλωσε πως όποιος δεν προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα… πεθαίνει!

  Στις διαμαρτυρίες των δημοσιογράφων για το κόστος αλλαγής του καυστήρα φυσικού αερίου σε καυστήρα πετρελαίου έδωσε μία απάντηση που δείχνει πως αυτή η κυβέρνηση όχι μόνο είναι στο σύνολό της σε άλλο πλανήτη αλλά αδιαφορεί πλήρως για το πως τα φέρνει βόλτα και κυρίως αν επιβιώνει ο μέσος Έλληνας πολίτης.

  «Η πραγματικότητα είναι ότι έχει αυξηθεί το φυσικό αέριο, να (πληρώσετε) να αλλάξετε καυστήρες. Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει».

  Εν ολίγοις τι είπε εδώ ο κύριος υπουργός; Είπε πως αν κάποιος δεν έχει τα χρήματα για να μετατρέψει τον καυστήρα του από φυσικό αέριο σε πετρέλαιο, αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να «προσαρμοστεί» και άρα θα πεθάνει. Τώρα θα πεθάνει από το κρύο ή από τον πάγο ή από το την πείνα αυτό δεν το εξήγησε.

  Εδώ ότι αυτή η μετατροπή που ζητάει ο κύριος Πέτσας κοστίζει τουλάχιστον 1.800 με 2.000 €.

  Εδώ αξίζει να προσθέσουμε ότι οι ίδιοι οι Έλληνες είχαν μετατρέψει τους καυστήρες τους αλλά στην αντίστροφη οδό, δηλαδή από πετρέλαιο σε φυσικό αέριο γιατί τότε τους έλεγαν ότι το φυσικό αέριο συμφέρει και είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

  Τώρα το ίδιο πολιτικό σύστημα του ζητάει να κάνω εκ νέου μετατροπή στην αντίθετη κατεύθυνση.

  Ακούστε το με τα αυτιά σας γιατί σαν περιγραφή είναι δύσκολο να το πιστέψει κάποιος:

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ