Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Έχουν φέρει τσουβάλια χαπάκια αμερικάνικες υπηρεσίες…» – Σοκαριστικές καταγγελίες για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία (vid)

  Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί στο Azovstal καθώς οι εναπομείναντες μαχητές του νεοναζιστικού Τάγματος Αζοφ, επιχειρούν να «δραπετεύσουν» από το βιομηχανικό συγκρότημα.

  Ο Β.Πούτιν είχε δώσει εντολή να αποκλειστεί ο χώρος και οι εναπομείναντες Ουκρανοί είτε θα παραδοθούν λόγω πείνας και έλλειψης νερού, είτε στο τέλος θα πεθάνουν από ασιτία και δίψα, πάντως ο Ρώσος πρόεδρος δεν ήθελε να χαθούν ρωσικές ζωές σε μάχες μέσα στα υπόγεια συγκροτήματα του Azovstal τα οποία βρίσκονται σε πέντε υπόγεια επίπεδα.

  Οι Ρώσοι αυτό κάνουν και όταν επιχειρούν οι Ουκρανοί να διασπάσουν τον «κλοιό» τότε χρησιμοποιούν βαρύ οπλισμό εναντίον τους.

  Πάντως, οι ουκρανικές προσπάθειες διαφυγής, δείχνουν πως δεν υπάρχει πλέον αυτάρκεια σε νερό και τρόφιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα και προφανώς εξαντλούνται και τα αποθέματα πυρομαχικών.

  Nα σημειώσουμε ότι σοκαριστικές καταγγελίες για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και κυρίως στο Azovstal, εκεί που παραμένουν «ταμπουρωμένοι» εκατοντάδες Ουκρανοί μαχητές του Τάγματος Αζόφ, έκανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λιάτσος.

  «Όλοι αυτοί είναι βαρεμένοι με ναρκωτικά. Έχουν φέρει τσουβάλια χαπάκια αμερικάνικες υπηρεσίες το προηγούμενο διάστημα από τις ΗΠΑ. Χαπάκια τα οποία μετατρέπουν τον άνθρωπο σε ζόμπι. Δεν πονάει, δεν αισθάνεται. Είναι σε μία συνεχή ηρεμία. Είναι πάρα πολύ ισχυρές ουσίες. Έχουν δουλέψει πάρα πολύ σε αυτό το θέμα το έχουμε δει και σε άλλες επιμέρους περιπτώσεις, αλλά τώρα εδώ πέρα πραγματικά κάνει θραύση. Χαπάκια τα οποία τα παίρνουν και δεν πονάνε όταν τραυματίζονται».

  Ο ίδιος στάθηκε στο γεγονός πως στο AZOVSTAL δεν υπάρχουν μόνο ξένοι μισθοφόροι, αλλά στελέχη του ΝΑΤΟ, τους οποίους με ειδική αποστολή το FBI θέλει να σώσει!

  Οι Δυτικοί δεν θέλουν να πέσουν σε ρωσικά χέρια οι δεκάδες πράκτορες από χώρες του ΝΑΤΟ και ειδικότερα Αμερικανοί και Βρετανοί, γιατί θα βγουν στην επιφάνεια δυσάρεστες αποκαλύψεις για τον ρόλο της Δύσης στην ουκρανική σύγκρουση.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗpronews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ