Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

    Latest Posts

    Έντονη ανησυχία: Η Ρωσία παρήγαγε τις πρώτες πυρηνικές κεφαλές για τις υπερτορπίλες Ποσειδών

    Η Ρωσία παρήγαγε τις πρώτες πυρηνικές κεφαλές για τις υπερτορπίλες Ποσειδών με τις οποίες θα εξοπλιστεί το πυρηνικό υποβρύχιο Belgorod, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο αμυντική πηγή την οποία δεν κατονομάζει.

    «Τα πρώτα πυρομαχικά Ποσειδών κατασκευάστηκαν και το υποβρύχιο Belgorod θα τα παραλάβει στο εγγύς μέλλον», δήλωσε η πηγή, σύμφωνα με το TASS.

    Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είχε μιλήσει για πρώτη φορά το 2018 για το όπλο που θα γινόταν γνωστό με την ονομασία Ποσειδών, λέγοντας ότι πρόκειται για ένα θεμελιωδώς νέου τύπου στρατηγικό πυρηνικό όπλο με τη δική του πηγή πυρηνικής ενέργειας.

    Στην ομιλία του το 2018, ο Πούτιν δήλωσε πως το βεληνεκές της τορπίλης θα είναι απεριόριστο και ότι θα μπορεί να λειτουργεί σε ακραία βάθη και με ταχύτητα πολλαπλάσια αυτών οποιουδήποτε υποβρυχίου ή άλλων τορπιλών.

    «Κάνουν πολύ χαμηλό θόρυβο, έχουν μεγάλες δυνατότητες ελιγμών και είναι πρακτικά αδύνατο να καταστραφούν από τον εχθρό. Δεν υπάρχει κανένα όπλο σήμερα στον κόσμο που να μπορεί να τις αντιμετωπίσει», είχε δηλώσει ο Πούτιν.

    - Advertisement -

    Latest Posts

    ΠΥΘΙΑ