Superleague: «Έκλεισαν» οι πάγκοι των 14ων ομάδων

Ευρισκόμενοι στις αρχές Ιουλίου, οι 14 σύλλογοι της Superleague έχουν κλείσει τις θέσεις των «στρατηγών», με τον Λεβαδειακό να είναι η τελευταία ομάδα που ανακοίνωσε συμφωνία, αυτή με τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Ας δούμε αναλυτικά τους 14 τεχνικούς των ομάδων:

  • ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα και Ενωση συνεχίζουν μαζί για τρίτη χρονιά. Ο Αργεντίνος στην πρώτη του κατέκτησε το Πρωτάθλημα, πέρυσι είδε να το χάνει τελευταία αγωνιστική από τον ΠΑΟΚ και φέτος φιλοδοξεί να επιστρέψει στην πρώτη θέση.
  • ΑΡΗΣ Στους «κίτρινους», αλλά αυτή τη φορά από την αρχή της σεζόν και όχι μεσούσης της χρονιάς όπως πέρυσι θα συνεχίσει ο Ακης Μάντζιος.
  • ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Δεν πάω πουθενά πουθενά εδώ θα μείνω» έλεγε ένα παλιό τραγούδι του Βασίλη Καρρά και αυτό ισχύει για τους Αρκάδες και τον Μίλαν Ράσταβατς. Ο σέρβος τεχνικός τυγχάνει της εμπιστοσύνης των ιδιοκτητών της ομάδας και θα βρίσκεται και φέτος στον Αστέρα.
  • ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ «Λάτιν» αέρα θα έχει φέτος ο πάγκος της περιστεριώτικης ομάδας, καθώς νέος προπονητής θα είναι ο Πάμπλο Γκαρσία. Η πολύ καλή πορεία με τον Πανσερραϊκό (7η θέση) αποτέλεσε το… διαβατήριο για την «μετακόμισή» του στον Ατρόμητο.
  • ΒΟΛΟΣ Ο Αχιλλέας Μπέος έχει αποδείξει ότι δεν… κολλάει σε ηλικίες ούτε σε πρόσωπα όταν πρόκειται για προπονητές. Ετσι μετά τους Μπράτσο και Κόντη έδωσε το… χρίσμα στον μόλις 37 ετών τεχνικό Χοακίν Γκόμεζ.
  • ΛΑΜΙΑ Στο πρόσωπο του Κύπριου Μαρίνου Σατσιά βρήκε η ομάδα της Φθιώτιδας τον αντικαταστάτη του Λεωνίδα Βόκολου ο οποίος την οδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα πλέι οφ.
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Δε γινόταν να μη συνεχίσουν την πετυχημένη συνεργασία τους οι ερυθρόλευκοι με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
  • ΟΦΗ H αγωνιστική μεταμόρφωση της κρητικής ομάδας πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον Τραϊανό Δέλλα που θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο του ΟΦΗ.
  • ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Με… κλειστά μάτια συνεννοήθηκαν Φώτης Κωστούλας και Γιάννης Πετράκης για να συνεργαστούν και τη νέα χρονιά, πόσω μάλλον από την στιγμή υπό τις οδηγίες του Κρητικού οι Αγρινιώτες παρέμειναν στην κατηγορία.
  • ΠΑΟΚ Ο πιο πετυχημένος προπονητής της σεζόν δεν θα μπορούσε να μην συνεχίσει να βρίσκεται στον Δικέφαλο. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος θα καθοδηγήσει και φέτος τους «ασπρόμαυρους» με στόχο το… repeat.
  • ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Αλλαγή σκυτάλης είχαμε στα «λιοντάρια» με τον Μιχάλη Γρηγορίου να αντικαθιστά τον απόλυτα πετυχημένο Πάμπλο Γκαρσία. Με τον Ουρουγουανό στον πάγκο τα «λιοντάρια» κατέκτησαν την καλύτερη θέση της ιστορίας τους, την 7η.
  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Ισπανικό… αέρα θα έχει ο πάγκος των «πρασίνων» τη φετινή χρονιά, μιας και μετά τους Φατίχ Τερίμ, Χρήστο Κόντη (πανηγύρισε το Κύπελλο) ο Γιάννης Αλαφούζος εμπιστεύτηκε τον Ντιέγκο Αλόνσο.
  • ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ο Αλέκος Βοσνιάδης ανέβασε την ομάδα στη Super League 1, όμως ο Ιταλός Μάσιμο Ντονάτι θα είναι αυτός που θα την καθοδηγήσει.
  • ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Στον έμπειρο Νίκο Παπαδόπουλο στράφηκε η ομάδα της Βοιωτίας για τη θέση του προπονητή, στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία. Ο 53χρονος τεχνικός θα αντικαταστήσει τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ