Το μεγάλο κόλπο: Στοχεύει στο άρθρο 84 ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Εξελίξεις στο θέμα της δολοφονίας της νεαρής Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά από τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, υπάρχουν σύμφωνα με νέες πληροφορίες που επικαλούνται νέα δημοσιεύματα στον τύπο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας ontime, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ετοιμάζεται να «καθυστερήσει» τη δίκη στο Εφετείο μέσω αναβολών και στοχεύει στο να έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του για να ετοιμάσει την απολογία του. Υπάρχει όμως και ένας δεύτερος στόχος. Να παρουσιάσει μεγαλύτερο διάστημα ως μετέπειτα καλή συμπεριφορά.

Ο συζυγοκτόνος πιλότος εντελώς ξαφνικά απέλυσε τον δικηγόρο του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις για την απόφασή του αυτή. Όπως όλα δείχνουν δε θα υπάρξει αρκετός χρόνος για να τον αναλάβει άλλος συνήγορος μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου, ημερομηνία της δίκης στο Εφετείο, χωρίς ο νέος συνήγορος να ζητήσει αναβολή για να μελετήσει τη δικογραφία.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος όπως αναφέρει το δημοσίευμα στοχεύει στο άρθρο 84, που σχετίζεται με το ελαφρυντικό καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη για μεγάλο χρονικό διάστημα, μία διάταξη που εφαρμόζεται πλέον και για τους κρατούμενους των φυλακών.

Η στοχευμένη αυτή καθυστέρηση από τον πιλότο έχει όπως όλα δείχνουν γίνει αντιληπτή από την οικογένεια του θύματος η οποία πιέζει να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να μην εκμεταλλευτεί ο 34χρονος άρθρα του νόμου με πλάγιους τρόπους.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...