Το καυστικό υγρό στον σύζυγό της και η ταραχώδης σχέση

Την πρόθεσή της να παραδοθεί στην Αστυνομία σήμερα το πρωί εξέφρασε η 38χρονη «βιτριολίστρια», πρώην σύντροφος του νικητή του ριάλιτι «Mission» Στέφανου Κοκολογιάννη, η οποία ξύπνησε φρικτές μνήμες από την παρανοϊκή επίθεση σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, όταν ομολόγησε ότι έλουσε με καυστικό υγρό τον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της.

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ήταν γύρω στις 10 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όταν η 38χρονη Μαρία Σ. και ο 36χρονος Γιώργος Μ. μπήκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου έγινε η αρρωστημένη επίθεση με καυστικό υγρό. Οπως ανέφεραν μάρτυρες, κάποια στιγμή το ζευγάρι άρχισε να καβγαδίζει, όμως, ύστερα από λίγο, σταμάτησαν να ακούγονται φωνές και επικράτησε ησυχία. Το τι μεσολάβησε ως τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ο 38χρονος από το Φόδελε, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει την όρασή του στο ένα μάτι, βγήκε από το δωμάτιο και άρχισε να καλεί έντρομος σε βοήθεια, αποτελεί αντικείμενο έρευνας από την Αστυνομία. Σύμφωνα, πάντως, με τις πρώτες υποθέσεις, το πιθανότερο είναι το θύμα να είχε χαλαρώσει και, ενδεχομένως, να βρισκόταν σε φάση ύπνου, όταν δέχτηκε το καυστικό υγρό που του σμπαράλιασε το πρόσωπο.

Επιχειρώντας να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη της η 38χρονη, η οποία παρέμενε άφαντη ως την παρέλευση του Αυτοφώρου, ανέφερε ότι ο 36χρονος, ο οποίος είναι παλιός «γνώριμος» των Αρχών, καθώς είχε συλληφθεί για κλοπές, ληστείες με καλάσνικοφ και εμπρησμό, τη χτυπούσε και την είχε απειλήσει ότι θα της κάνει κακό εάν έκανε σχέση με άλλον άνδρα.

«Με χτυπούσε και μετά ξέφευγε. Το είχα (ενν. το καυστικό υγρό) για άμυνα. Συμφώνησε στον χωρισμό που εγώ του ζήτησα μετά από καβγά που είχαμε, αλλά μου έβαλε όρο να μην έχω άλλον άντρα. Παράλληλα, να τον συναντάω σαν να μην τρέχει τίποτα. Μου επέτρεπε μόνο να επανασυνδεθώ με τον πρώην άντρα μου και ο ίδιος να διατηρήσει το δικαίωμα να με συναντάει όποτε θέλει. Αυτή είναι ολόκληρη η αλήθεια και με αποδείξεις» είπε η 38χρονη και πρόσθεσε:

«Ηταν μπροστά μάρτυρες όταν μου έλεγε πως θα με σκοτώσουν οι άνθρωποί του αν τολμήσω να προχωρήσω στη ζωή μου. Οτι αυτός θα παντρευτεί και θα κάνει παιδιά, ενώ εγώ θα πεθάνω. Αυτές ήταν οι κουβέντες του. Μόνο απειλές, ξυλοδαρμούς και βία έχω ζήσει στα χέρια του». Τέλος, αποκάλυψε ότι είχε συναντήσει τον σύζυγό της τέσσερις φορές στο ίδιο ξενοδοχείο, μέσα σε διάστημα 40 ημερών, καθώς «είχε ακόμη αισθήματα για εκείνον», όπως τόνισε.

Η πλευρά του θύματος, που νοσηλεύεται πλέον σε ειδική μονάδα αποκατάστασης εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο, παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή, υποστηρίζοντας ότι η 38χρονη περιέλουσε με καυστικό υγρό τον εν διαστάσει σύζυγό της για λόγους εκδίκησης, επειδή δεν μπορούσε να δεχθεί την απόφασή του να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.jjs

«Ηδη από τον Ιούνιο έχουμε μπει στη διαδικασία διαζυγίου συναινετικά. Η ίδια καθυστερούσε και αντιδρούσε στη λύση αυτού του γάμου, και αυτός είναι και ο λόγος της επίθεσης. Ο 36χρονος της ζητούσε επίμονα να χωρίσουν και η 38χρονη δεν ήθελε» τόνισε η εκ των δικηγόρων του θύματος Αλεξάνδρα Σπανάκη. Παράλληλα, διέψευσε τον ισχυρισμό της «βιτριολίστριας» περί κακοποίησής της και αποκάλυψε ότι ο εντολέας της δεν γνώριζε ότι θα βρεθεί με την 38χρονη στο ξενοδοχείο.

«Παραπλανήθηκε ο εντολέας μου. Προφανώς χρησιμοποίησε το όνομα κάποιας άλλης προκειμένου να κλείσει το ραντεβού!» είπε η κυρία Σπανάκη, απαντώντας και στο εύλογο ερώτημα γιατί το πρώην ανδρόγυνο συναντήθηκε σε ξενοδοχείο, παρόλο που ήταν σε διάσταση και οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες. Αλλες πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ανέφεραν ότι η 38χρονη επιτέθηκε με οξύ στον εν διαστάσει σύζυγό της επειδή πληροφορήθηκε πως, όσο ήταν στη φυλακή, είχε επαφές και με άλλες γυναίκες!

Ο 36χρονος και η 36χρονη «βιτριολίστρια» γνωρίστηκαν μέσω facebook πριν από έναν χρόνο, το διάστημα που ο καταδικασμένος σε κάθειρξη 38 χρόνων άνδρας -από τα οποία εξέτισε μόλις τα επτά!- βρισκόταν στη φυλακή. Το αρχικό φλερτ γρήγορα αναπτύχθηκε σε φλογερό πάθος, με συνέπεια να παντρευτούν με πολιτικό γάμο μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα. Ωστόσο, μετά την αποφυλάκιση του 36χρονου ξεκίνησαν και τα προβλήματα στο ζευγάρι, με αποκορύφωμα ένα επεισόδιο που είχε γίνει πριν από περίπου τρεις μήνες, όταν οι δυο τους είχαν ανταλλάξει βαριές κουβέντες σε δημόσιο χώρο!

Όπως έγινε επίσης γνωστό, στο παρελθόν η 38χρονη διατηρούσε ερωτική σχέση με τον πρώην νικητή του ριάλιτι παιχνιδιού «Mission» Στέφανο Κοκολογιάννη, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 14 χρόνων για διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία του Ηρακλείου, αλλά κρίθηκε ομόφωνα αθώος στο Εφετείο.

«Δεν είχα ποτέ σχέση γάμου. Με τη συγκεκριμένη κυρία είχαμε εφήμερη σχέση. Ούτε καν αρραβώνας, απλά μια ερωτική σχέση στο παρελθόν. Δεν έχουν τίποτα πλέον» ανέφερε ο Στέφανος Κοκολογιάννης με αφορμή το τελευταίο συμβάν.

«Με αυτό που έκανε δεν θέλω ούτε να την ξέρω»
Σοκαρισμένοι παρακολουθούν οι συγγενείς της 38χρονης βιτριολίστριας και του 36χρονου θύματος στην Κρήτη τις εξελίξεις γύρω από τη φρικιαστική υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλο το νησί!

Άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον της Μ.Σ., η οποία παρέμενε άφαντη ως αργά χθες, δήλωσαν άγνοια για το πού μπορεί να κρυβόταν, καθώς επίσης για τους λόγους που την έσπρωξαν να περιλούσει με καυστικό υγρό τον εν διαστάσει σύζυγό της, παρόλο που όλα δείχνουν πως γνώριζαν για την ταραχώδη σχέση του πρώην ζευγαριού. Μάλιστα, μέλος της οικογένειας της 38χρονης δήλωσε ότι δεν θέλει καν να την ξέρει:

Δημοφιλείς ειδήσεις Πακέτα προσφορών για τον βιασμό της 12χρονης: O τιμοκατάλογος του Μίχου με ποσά από 30 ευρώ έως 230 ευρώ
«Με αυτό που έκανε δεν θέλω ούτε να την ξέρω. Δεν έχω μιλήσει μαζί της και ούτε πρόκειται. Τον πρώην σύζυγό της τον γνωρίζω, είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Ηταν χρόνια μαζί και έχουν χωρίσει εδώ και καιρό, δεν είχαν προβλήματα, ούτε καβγάδες, απλά αυτός ήθελε να χωρίσουν» ανέφερε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η βιτριολίστρια έχει δύο παιδιά, ηλικίας 16 και 10 χρόνων, τα οποία «έμεναν με τους πατεράδες τους», όπως ανέφερε συγγενής της. Χθες το πρωί βρέθηκαν στην Ασφάλεια Ηρακλείου οι αδελφές του 36χρονου, μαζί με τη δικηγόρο της οικογένειας, για να κάνουν δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας. Συγγενείς του θύματος, περιγράφοντας την 38χρονη, έκαναν λόγο για μια πολύ επικίνδυνη γυναίκα.

«Αυτή η γυναίκα απέκρυπτε την πραγματική της προσωπικότητα, έγινε ένας γάμος όταν ήταν μέσα στη φυλακή (ενν. 36χρονο), με σύμφωνο συμβίωσης, και ακολούθως άρχισε να αποκαλύπτεται ποια είναι» τόνισε ο έτερος νομικός συμπαραστάτης της οικογένειας Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Η στιγμή που η Ράνια Τζίμα «κατάπιε τη γλώσσα της» με τον Στέφανο Κασσελάκη (vid)

Δείτε τι συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα του Mega Channel...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...