Το άρρωστο κόλπο του παιδοβιαστή: Σοκ και δέος από το εύρημα των αρχών στο κινητό της 12χρονης

Στον έβδομο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης κρατείται ο Ηλίας Μίχος ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό παιδί έναντι χρηματικής αμοιβής.

Ο κατηγορούμενος – ο οποίος, μέχρι και τώρα αρνείται όλα όσα του καταλογίζονται – βρίσκεται μόνος του σε κελί στα κρατητήρια της γυναικείας πτέρυγας, με τους αστυνομικούς να έχουν λάβει τη συγκεκριμένη απόφαση υπό τον φόβο αντιδράσεων από άλλους συγκρατούμενους του 53χρονου εξαιτίας της φύσης του αδικήματός του.

Η φρικτή υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν συγγενείς της 12χρονης ανακάλυψαν τα μηνύματα του παιδιού με τον 53χρονο στο κινητό. «Μαζί με την αδελφή μου πήραμε το κινητό και ανακαλύψαμε αυτό το απίστευτο πράγμα, με το κάθαρμα. Η αδελφή μου το είδε, στην Λευκάδα βασικά. Είδε να την παίρνει αυτός και να ζητάει να πάει στο μαγαζί. Και ‘που είσαι;’ και ‘μωρό μου’, και ‘τι κάνεις;’. Και μας σηκώθηκαν οι τρίχες», είπε ο θείος της 12χρονης στο protothema.gr ενώ μίλησε και για τα ύποπτα σημάδια που είχε διακρίνει στη συμπεριφορά της ανιψιάς του.

«Είχε χαθεί δύο ώρες μια φορά, μετά κατά λάθος άκουσα να της μιλάει ένας Πακιστανός και να λέει ‘δως μου 50 ευρώ, πάρε 60’. Της λέω ‘τι γίνεται;’. Και λέει ‘κάνεις λάθος θείε, έδινα ένα κινητό’. Δεν κατάλαβα τίποτα, δεν είχα δει εγώ άνδρες μεγάλους. Αυτός κάπου αλλού τα κανόνιζε τα ραντεβού του», τονίζει.

Η αποκάλυψη για τον 53χρονο

Ο θείος αποκάλυψε πως στο κινητό της 12χρονη υπήρχαν μηνύματα από 240 άτομα και ο 53χρονος παρουσίαζε τη μικρή ως 16χρονη και ορφανή! Όπως λέει, «αυτός την παρέσυρε αλλιώς, βρήκε με τα οικονομικά».

Από τους πρώτους που αντιλήφθηκαν ότι η 12χρονη έχει πέσει θύμα του Μίχου ήταν η θεία της. Ήταν η γυναίκα που είδε τα χυδαία μηνύματα του 53χρονου στο κινητό της ανιψιάς της και δεν δίστασε να τον πάρει τηλέφωνο ζητώντας του να μείνει μακριά της. «Αρχές Αυγούστου, η μητέρα μου με είχε ενημερώσει ότι δεν της άρεσε που το παιδί πήγαινε στο μαγαζί του 53χρονου για δουλειά. Πήρα επί τόπου και της είπα ‘δεν θα ξαναπάς πουθενά για δουλειά. Ό,τι χρειαστείς θα στο δίνω εγώ’ . Όπως κάνω πάντα. Κάλεσα και τον 53χρονο. Ήταν άνετος και μου λέει ‘εσύ ποια είσαι και τι θα μου κάνεις;’ . Του απάντησα ότι είμαι εγώ αυτή που θα του ανοίξει τον τάφο. Θέλω να επισημάνω πως κανένας στην οικογένειά μας δεν είχε δει τα λεφτά της μικρής», είπε η θεία της 12χρονης μιλώντας στον Alpha.

ΠΗΓΗinstanews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...