«Συγκλονιστική ανακάλυψη της Καρολάιν για τον…» – Δημοσίευμα «βόμβα» της βρετανικής Mirror (pic)

Συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα το έγκλημα των Γλυκών Νερών. Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από την ημέρες της στυγερής δολοφονίας και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να έχει ομολογήσει το έγκλημα, ωστόσο το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης παραμένει πολύ μεγάλο.

Εκτενείς αναφορές στην υπόθεση κάνουν και τα βρετανικά ΜΜΕ, καθώς η άτυχη Καρολάιν είχε καταγωγή από τη Βρετανία και τις Φιλιππίνες με τις εφημερίδες εκεί να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Ένα δημοσίευμα της βρετανικής «Mirror» προκαλεί αίσθηση.

Όπως αναφέρεται σχετικά μία ανακάλυψη της Καρολάιν για τον σύζυγό της αποτελεί ίσως το κίνητρο πίσω από το στυγερό έγκλημα. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, η 20χρονη κοπέλα έμαθε ότι ο 33χρονος πιλότος είχε εμπλοκή σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Μάλιστα το βρετανικό μέσο αναφέρει ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερο για να μεταφέρει ποσότητες ναρκωτικών. Όπως επισημαίνει η «Mirror», οι έρευνες των αρχών στρέφονται γύρω από την οικονομική κατάσταση του ζευγαριού.

Όπως σημειώνεται, υπάρχουν προβληματισμοί για το πού έβρισκε ο πιλότος τα χρήματα για την πολυτελή ζωή που έκαναν και τα συχνά ταξίδια στο εξωτερικό. Λίγο καιρό πριν τον φόνο το ζευγάρι είχε αγοράσει σπίτι αξίας 170.000 ευρώ ενώ είχε κάνει διακοπές στο Ντουμπάι.

Κάπως έτσι δημιουργούνται οι υποψίες ότι τα χρήματα προέρχονταν από ύποπτες συναλλαγές του συζυγοκτόνου. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι είναι πιθανό η κοπέλα να ανακάλυψε όσα έκανε ο σύζυγός της και αυτός τελικά να την σκότωσε.

Ο πατέρας της Κάρολαιν δήλωσε στην Mirror σχετικά με αυτό πως η κόρη του είχε ηθική και πως θα απειλούσε ότι θα τον αφήσει αν ανακάλυπτε εμπλοκή με ναρκωτικά. Πρόσθεσε πως φαίνεται να υπάρχει κάποια αλήθεια πίσω από όσα ακούγονται στη χώρα μας σχετικά με το θέμα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ