Ο περίεργος ρόλος της Ανακρίτριας έκανε τη 12χρονη να ξεσπάσει σε κλάματα – Παιδοβιαστές μπορεί να διαφύγουν στο εξωτερικό λόγω των καθυστερήσεων

Φιάσκο με το “studio” που πήγαινε ο Μίχος το κορίτσι: Airbnb διαμέρισμα με παιδικά ποδήλατα στην είσοδο και όχι οίκος ανοχής στην Ιερά Οδό το άντρο των παιδοβιαστών

Ποικίλα ερωτήματα δημιουργεί η στάση της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση των βιαστών της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς έχουν καθυστερήσει οι συλλήψεις όλων των εμπλεκομένων που εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά την ανήλικη, ενώ σε… φιάσκο εξελίσσονται οι έρευνες και για τον οίκο ανοχής όπου ο Ηλίας Μίχος εξέδιδε τη μικρή.

Η στάση της ανακρίτριας έχει προβληματίσει ακόμα και τις αστυνομικές αρχές, με κύκλους της ΕΛ.ΑΣ. να επισημαίνουν το αυτονόητο: πως δεν μπορούν να προχωρήσουν σε συλλήψεις χωρίς την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης. Επίσης, άγνωστα παραμένουν τα πρόσωπα που είχαν βιάσει το κορίτσι στον οίκο ανοχής, όπου το ίδιο το παιδί έχει καταθέσει πως μέσα σε μισή ώρα συνευρισκόταν με 5 άντρες.

Αν αναλογιστεί πως βρέθηκε στον οίκο ανοχής τουλάχιστον πέντε φορές, γίνεται αντιληπτό πως μιλάμε για τουλάχιστον 25 άνδρες. Όμως μέχρι σήμερα οι συλλήψεις έχουν φτάσει μόλις στις δέκα, μαζί με τη μητέρα του κοριτσιού… Αντίθετα τις προηγούμενες ημέρες είχαν διαρρεύσει, άγνωστο πως, άλλα στοιχεία για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. τα οποία σε καμία περίπτωση δεν σχετίζονται με την κακοποίηση του κοριτσιού, αφού δεν τους αναγνώρισε στις φωτογραφίες που της υπέδειξαν.

Ορατός ο κίνδυνος να διαφύγουν οι παιδοβιαστές στο εξωτερικό!

Αποκαλυπτικός είναι ο συνήγορος υπεράσπισης της μητέρας της 12χρονης Απόστολος Λύτρας μπροστά στον κίνδυνο να διαφύγουν στο εξωτερικό κάποιοι παιδοβιαστές λόγω των καθυστερήσεων κατά τον χειρισμό της υπόθεσης από την Ανακρίτρια.

«Τα εντάλματα σύλληψης άργησαν να εκδοθούν και πολύ φοβάμαι ότι επειδή η ερευνά από πλευράς κύριας ανάκρισης πάει με πολύ αργούς ρυθμούς, πολύ φοβάμαι ότι στο τέλος κάποιοι από τους εμπλεκόμενους στο τέλος πράγματι θα διαφύγουν στο εξωτερικό. Δεν έχει η αστυνομία ευθύνη πάνω σε αυτό. Από την κύρια ανάκριση έχουν αργήσει. Δεν μπορούσαν να τους συλλάβουν γιατί δεν υπήρχε ένταλμα σύλληψης», δήλωσε χθες ο κ. Λύτρας μιλώντας στο live news στο Mega.

Απαξιωτική συμπεριφορά της Ανακρίτριας στην 12χρονη που έβαλε τα κλάματα

Την ίδια ώρα ερωτηματικά ανακύπτουν και από νομικούς κύκλους για το ρόλο της Ανακρίτριας στην υπόθεση.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο δικηγόρος της μητέρας και της θείας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας στις δηλώσεις του στο live news στο Mega, όπου άφησε ευθέως αιχμές κατά της ανακρίτριας που κάλεσε τρεις φορές για κατάθεση το κορίτσι, και μάλιστα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

Μάλιστα όπως είχε διαρρεύσει τις προηγούμενες ημέρες, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης την περασμένη Τρίτη ενώπιον της ανακρίτριας, γυναίκας αστυνομικού και ψυχολόγου, το κορίτσι έβαλε τα κλάματα.

«Ήρθα σε επαφή με τη θεία του παιδιού η οποία μου ανέφερε ότι η 12χρονη είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και η ερώτηση μου είναι γιατί δεν μπήκε στη διαδικασία της αναγνώρισης μια φορά και έπρεπε να μπει 3 φορές. Δεν είμαι ειδικός, ψυχολόγος, πατέρας είμαι αλλά γιατί να μπει αυτό το παιδί τρεις φορές σε αυτή τη διαδικασία και όχι μια και ενδεχομένως να χρειαστεί να ξαναμπεί και να ξαναμπεί. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται έτσι σε ένα παιδί 12 χρονών. Έχω την εντολή από τη θεία, να αναφέρω το εξής: Η 12χρονη έχει μεταφέρει στη θεία ότι στην ανάκριση που έγινε πριν 2 μέρες που ήταν η ψυχολόγος μια αστυνομικός και η ανακρίτρια, σύμφωνα με αυτά που ανέφερε η 12χρονη στη θεία, η συμπεριφορά της ανακρίτριας προς τη 12χρονη, δεν ήταν η ενδεδειγμένη. Αυτό που έμαθα χωρίς να έχω μιλήσει με την 12χρονη, μου το έχει μεταφέρει η θεία, ότι ο τρόπος απέναντι στην 12χρονη ήταν ιδιαίτερα απαξιωτικός με αποτέλεσμα να μεσολαβήσει η ψυχολόγος και η αστυνομικός σε αυτή τη διαδικασία για να γίνονται οι ερωτήσεις πιο ήρεμα», δήλωσε στο live news ο συνήγορος της μητέρας και της θείας της 12χρονης.

Λύτρας: «Αδιανόητο να καταθέτει το παιδί στην ΓΑΔΑ τόσες φορές για ώρες…»

Ο συνήγορος υπεράσπισης της μητέρας της 12χρονης αλλά και νομικός παραστάτης της θείας της μικρής που ανακάλυψε την υπόθεση, Απόστολος Λύτρας, καταγγέλλει, επίσης, στο newsbreak.gr το ρόλο της ανακρίτριας για τις αλλεπάλληλες πολύωρες καταθέσεις του κοριτσιού στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ):

«Μου προκαλεί πράγματι ιδιαίτερη εντύπωση πόσες φορές θα κληθεί το παιδί για να αναγνωρίσει τους βιαστές της και πως είναι δυνατόν να μην μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι αυτό μπορεί να γίνει μια φορά και όχι το παιδί να ταλαιπωρείται τόσες φορές για τόσες πολλές ώρες, καθώς επίσης είναι αδιανόητο εν έτη 2022 να μην υπάρχει όπως ορίζει ο νόμος ειδικός χώρος εξέτασης του παιδιού και αυτή η εξέταση να γίνεται στη ΓΑΔΑ» .

“Φιάσκο” στην ανάκριση και με τον οίκο ανοχής! Airbnb διαμέρισμα δίπλα σε παιδικά ποδήλατα το άντρο των παιδοβιαστών!

Καταγγελτικός ήταν χθες ο κ. Λύτρας μιλώντας στο live news και ως προς το ρόλο της ανακρίτριας σχετικά με τον οίκο ανοχής όπου κακοποιούνταν σεξουαλικά η 12χρονη.
Αν και τις προηγούμενες ημέρες είχαν διαρρεύσει ακόμα και φωτογραφίες από οίκο ανοχής κοντά στην Ιερά Οδό, ο δικηγόρος επισημαίνει πως έχει φωτογραφίες από διαμέρισμα airbnb που είχε μετατραπεί σε “studio”. Μάλιστα έξω από αυτό υπήρχαν παιδικά ποδήλατα.

Όπως ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας, αν και ζήτησε τα σχετικά στοιχεία της δικογραφίας για να διακριβωθεί ο οίκος ανοχής όπου βιάζονταν το κορίτσι, η ανακρίτρια δεν του έδωσε τα σχετικά στοιχεία μένοντας στο “γράμμα του νόμου”.

Τι κατήγγειλε ο κ. Λύτρας

«Ζήτησα από την κυρία ανακρίτρια να μου δώσει αντίγραφα της δικογραφίας από την ημέρα που απολογήθηκε η μητέρα και μετά, τα οποία μένοντας στο γραμμα του νόμου ότι μπορούμε να παίρνουμε αντίγραφα κάθε μήνα με αποτέλεσμα να μην μου προσκομίσει τα αντίγραφα αυτά. Παρ’ ότι της είπα ότι ήθελα να δω κάποια πράγματα γιατί μου έχει έρθει η πληροφορία με φωτογραφίες ότι ο οίκος ανοχής τον οποίο ψάχνουν, δεν είναι ο συγκεκριμένος. Είναι ένα άλλο κτίριο, σε άλλο μέρος, το οποίο μου έχουν σταλεί και φωτογραφίες και ήθελα βλέποντας κάποια πράγματα από τη δικογραφία να βοηθήσω στις έρευνες. Σε αυτό μου αρνήθηκε».

Και συμπλήρωσε δίνοντας νέα τροπή στις έρευνες: «Έχει πέσει στην αντίληψη μου ότι για αυτόν τον οίκο ανοχής που ψάχνουν οι αρχές και είχαν δημοσιευθεί και κάποιες φωτογραφίες, ότι μιλάμε για μια πολυκατοικία που λειτουργεί airbnb σε άλλο σημείο πολύ κοντά στο κατάστημα του Μίχου και μου έχουν έρθει κάποιες πληροφορίες που δεν θέλω να πιστέψω ότι μπορεί να είναι αληθινές. Απ΄ έξω από αυτόν τον χώρο είναι αρκετά ποδήλατα παιδιών παρκαρισμένα. Αυτήν την φωτογραφία την έχω στην κατοχή μου. Δεν ξέρω αν αληθεύει ή όχι».

ΠΗΓΗnewsbreak.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...