Η κόντρα του Βαξεβάνη με τον Φουρθιώτη προκαλεί σεισμό στη νύχτα και στο πολιτικό σύστημα

Οι καταγγελίες του Κώστα Βαξεβάνη κατά του Μένιου Φουρθιώτη δεν αποκλείεται να ανοίξει την πόρτα για είσοδο στα ενδότερα της ελληνικής μαφίας της νύχτας από την Αστυνομία.


Οπως μπορεί κανείς να συμπεράνει από δημοσίευμα της εφημερίδας “Καθημερινή” η Αστυνομία έχει σοβαρά στοιχεία στα χέρια της για να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση.

Το πρώτο στοιχείο της υπόθεσης με το συμβόλαιο θανάτου του Κώστα Βαξεβάνη είναι πως οι αστυνομικοί θεωρούν πως οι καταγγελίες του δημοσιογράφου και εκδότη έχουν βάση. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η “Καθημερινή” στο ρεπορτάζ γράφει ότι: «Σύμφωνα με αξιωματούχους του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, πάντως, από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ προέκυψε συσχέτιση της καταδίωξης με τα καταγγελλόμενα του δημοσιογράφου για την υπόθεση Φουρθιώτη.»

Και ποια είναι αυτή η καταδίωξη; Είναι εκείνη που αναφέρει ο Κώστας Βαξεβάνης και πρόκειται για την «ένοπλη συμπλοκή και καταδίωξη αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με τους επιβάτες μοτοσικλέτας τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στα Βόρεια Προάστια και εκτιμά ότι και αυτό το συμβάν σχετίζεται με τα παραπάνω», δηλαδή το “συμβόλαιο θανάτου” για τον Κώστα Βαξεβάνη.

Αρα οι αρμόδιοι αστυνομικοί πιστεύουν ότι τα καταγγελόμενα από τον Κώστα Βαξεβάνη είναι αξιόπιστα και έχουν βάση. Αυτή είναι η πρώτη ένδειξη ότι έχουν βρει τον “μίτο της Αριάδνης”.

Η δεύτερη και πιο ισχυρή ένδειξη αναφέρεται πάλι στο δημοσίευμα της “Καθημερινής”, σύμφωνα με το οποίο «οι δράστες της συμπλοκής με τους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. είχαν πετάξει στο σημείο ένα σακίδιο το οποίο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και, κατά πληροφορίες, από την εξερεύνηση προέκυψαν στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών.».

Ολα τα προαναφερόμενα εφόσον είναι ακριβή οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση βρίσκονται στα ίχνη των υποψήφιων εκτελεστών, που είχαν αναλάβει να εκτελέσουν το “συμβόλαιο θανάτου” κατά του Κώστα Βαξεβάνη. Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος ανέφερε στο κείμενο που δημοσίευσε ο ίδιος πως το παρατσούκλι του ανθρώπου στον οποίο απευθύνθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης είναι “ταρίφας”.

Και αν όλα τα προαναφερόμενα αληθεύουν, τότε υπάρχει ένα τεράστιο πολιτικό πρόβλημα και πελώρια ερωτηματικά για το πως και γιατί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενέκρινε τη φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη ο οποίος επικαλέστηκε τον γελοίο «κίνδυνο από τη 17η Νοέμβρη» και εκείνοι που ενέκριναν τη φύλαξη τον αποδέχτηκαν.

Τέλος, σύμφωνα με όσα αναφέραμε παραπάνω αν η υπόθεση Βαξεβάνη-Φουρθιώτη προχωρήσει σε βάθος είναι δυνατόν να προκαλέσει γενικότερο σεισμό στη μαφία της νύχτας, στην αστυνομία, αλλά και σε πολιτικό επίπεδο…

ΠΗΓΗeretikos.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....