«Ύστερα από 18 χρόνια…» – Χώρισαν Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης

Με μια λιτή ανακοίνωση, ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο.

Ύστερα από 18 χρόνια κοινής ζωής και δυο παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν το πρωί της Πέμπτης την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο.

Τον χωρισμό τους έκανε γνωστό ο Γιώργος Αρσενάκος, μάνατζερ της γνωστής τραγουδίστριας.

Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης τονίζουν πως προτεραιότητα παραμένουν τα παιδιά τους και η προστασία τους και γι’ αυτό ζητούν σεβασμό της απόφασής τους.

Η ανακοίνωση

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.

Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.