Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022

Όργιο φημών θα προκαλέσει πολιτικό σεισμό: Συναντούσε ο Κουκάκης στενό συνεργάτη του Μητσοτάκη; – Η υπόθεση των «παρακολουθήσεων» και η συνάντηση με Τσίπρα και...

Periodista Δεν έχει πάρει μεγάλη έκταση (θα το δει κανείς μόνο σε κάποια αντιπολιτευόμενα ελληνικά ΜΜΕ), αλλά σίγουρα δεν έχει περάσει απαρατήρητο το θέμα των...
More

  Latest Posts

  Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος για τη μία υπόθεση, κρατούμενος για την άλλη (vids)

  Στη φυλακή παραμένει ο κατηγορούμενος Στάθης Παναγιωτόπουλος παρά το γεγονός ότι κρίθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του για τα «ροζ» βίντεο πρώην συντρόφου του στο διαδίκτυο. Ο παρουσιαστής παραμένει ελεύθερος καθώς, σύμφωνα με το GRTimes, πήρε προθεσμία να απολογηθεί για την τρίτη κατά σειρά μήνυση την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου.

  Σημειώνεται πως η πρώτη υπόθεση έχει οδηγηθεί ήδη στα δικαστήρια, ενώ η δεύτερη είναι αυτή για την οποία συνελήφθη και απολογήθηκε σήμερα, Δευτέρα, και για την οποία κρίθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Για την υπόθεση έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στον κατηγορούμενο Στάθη Παναγιωτόπουλο σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

  Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως του επιβλήθηκαν: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.

  Την Κυριακή κατατέθηκε νέα μήνυση από πρώην σύντροφό του η οποία έκπληκτη ανακάλυψε μετά το σάλο και δικά της βίντεο με προσωπικές στιγμές στο διαδίκτυο. Το πρωί της Δευτέρας του ασκήθηκε νέα ποινική δίωξη και ως εκ τούτου κρατείται μέχρι να απολογηθεί και για την τρίτη υπόθεση το πρωί της Τρίτης.

  «Παραδέχτηκε όσα έχει τελέσει και όχι όσα του καταλογίζονται»

  Ο δικηγόρος του Γιώργος Δακουράς μίλησε στους δημοσιογράφους και επανέλαβε τις επιφυλάξεις του για άλλη μία φορά για την ερμηνεία του άρθρου βάσει του οποίου διώκεται σε βαθμό κακουργήματος ο πελάτης του, ο οποίος όπως είπε, δείχνει μεταμέλεια και ζητάει διαρκώς συγνώμη, καθώς – όπως λέει – αντιλαμβάνεται πλέον τι έχει πράξει.

  Ισχυρίστηκε για άλλη μια φορά πως ο παρουσιαστής είχε κατεβάσει όλα τα επίμαχα βίντεο από το 2019, ενώ τόνισε ότι ο πελάτης του, κατά την απολογία του παραδέχθηκε μόνο όσα τέλεσε και όχι όλα όσα του καταλογίζονται.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ