Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Σεβαστό ποσό…» – Το έξτρα έξοδο του Χατζηνικολάου και το τσουνάμι διαμαρτυριών του κόσμου

  Τρίτη πρωί και υπάρχουν μηνύματα διαμαρτυρίας ακροατών του Real fm για τη διαφαινόμενη απόφαση (που τελικά δεν υλοποιήθηκε) της κυβέρνησης για ράπιντ τεστ ακόμα και σε εμβολιασμένους που προτίθενται να κάνουν ρεβεγιόν εκτός σπιτιού. Ο Νίκος Χατζηνικολάου μεταφέρει στον ραδιοφωνικό αέρα τις αντιρρήσεις, συμφωνώντας και επαυξάνοντας. Επικαλείται ως παράδειγμα τον εαυτό του. Εκείνος, λέει, αν θέλει να κάνει ρεβεγιόν έξω θα χρειαστεί για το ζευγάρι και τα τέσσερα παιδιά τουλάχιστον 60 ευρώ –ένα σεβαστό ποσό, αποφαίνεται.


  Εκτιμά ότι τα ράπιντ τεστ στα φαρμακεία στοιχίζουν 10 ή 12 ευρώ και προ του κινδύνου να θιγεί ο οικογενειακός προϋπολογισμός, ακροατές σπεύδουν με μηνύματα να τον ενημερώσουν ότι μπορεί να βρει φαρμακεία ακόμα και με 5 ευρώ το τεστ.


  Γιατί, προφανώς, τα 12 ευρώ θα αφορούν τιμές σε φαρμακεία Βορείων Προαστίων. Άσε που εκείνα της Εκάλης μπορούν να έχουν κάνα εικοσάρικο.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ