Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Παιδιά του Σημίτη και του Βενιζέλου είναι, τι περιμένατε;»

  Το δικό της σχόλιο πάνω στην υπόθεση του Qatar Gate στην οποία εμπλέκεται η Εύα Καϊλή έκανε η Δήμητρα Παπανδρέου.

  «Εάν και δεν μου αρέσει να είμαι αυτόκλητος τιμωρός, ένας τηλεδικαστής, όμως, τι περιμένατε; Δεν είναι παιδιά του Βενιζέλου και του Σημίτη όλα αυτά; Και πόσοι άλλοι θα εμπλακούν. Είναι η αρχή του παγόβουνου, μετά φαντάζομαι θα έχει και μία ουρά.

  Αυτή είναι η πολιτική σήμερα, αυτό είναι το Ευρωκοινοβούλιο που βρίθει από διαφθορά, από λόμπιστ που μιζάρουν συνέχεια τους Ευρωβουλευτές. Ο Τζιόρτζι είναι λογικό να πάρει την ευθύνη γιατί υπάρχει και ένα παιδί. Αυτά που βρέθηκαν πιστεύω ότι είναι ελάχιστα», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

  Η χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ μίλησε, στη συνέχεια, για τις εμπειρίες της δίπλα στον ισχυρό άνδρα. Όπως αποκάλυψε, πολλοί ήταν εκείνοι που, μέσα στα χρόνια, θέλησαν να δωροδοκήσουν τον Ανδρέα Παπανδρέου με πολλά χρήματα, όπως για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά αυτός δεν «έπεφτε».

  Σχετικά με το σκάνδαλο θεωρεί πως είναι μεγάλη ιστορία για να ψάχνει τόσο καιρό η βελγική δικαιοσύνη, η οποία «κάνει τη δουλειά της καλύτερα από την Ελλάδα». Μάλιστα, χαρακτηρίσε «έξοδα κίνησης» τα λεφτά που έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής!

  Τέλος, υποστήριξε πως δεν πιστεύει πως ο σύντροφος της Εύα Καΐλη, Φραντσέσκο Τζόρτζι έφερνε τα λεφτά στο σπίτι και εκείνη δεν γνώριζε τίποτα για όλα αυτά.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ