Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Μετά τη δικαστική του νίκη: Ο Τζόνι Ντεπ έκανε το προφανές… (pic)

  Στη μεγάλη οθόνη που αγάπησε και αγαπήθηκε αλλά και στο Netflix, επιστρέφει ο Τζόνι Ντεπ μετά το θετικό γι’ αυτόν φινάλε της δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Άμπερ Χερντ από την οποία κέρδισε χρηματική αποζημίωση μετά την αγωγή που της είχε κάνει για συκοφαντική δυσφήμιση.

  Τότε είναι η χρονιά που ο Τζόνι Ντεπ θα επιστρέψει στον κινηματογράφο πρωταγωνιστώντας στη γαλλική ταινία με τίτλο «La Favorite», στην οποία θα υποδυθεί τον ρόλο του Λουδοβίκου ΙΕ’, βασιλιά της Γαλλίας παίζοντας μάλιστα στα γαλλικά.

  Σύμφωνα με το Deadline η δραματική ταινία εποχής «La Favorite» επικεντρώνεται στην εξιστόρηση της τελευταίας ερωμένης του βασιλιά της Γαλλίας, Μαντάμ ντυ Μπαρί, η οποία ενώ γεννήθηκε φτωχή κατάφερε να ανέβει κοινωνικά χρησιμοποιώντας την ευφυΐα της και να γίνει η αγαπημένη σύντροφος του Λουδοβίκου ΙΕ, .

  Η πρώτη φωτογραφία με τον Τζόνι Ντεπ ως Λουδοβίκο ΙΕ κυκλοφόρησε και ο ηθοποιός μοιάζει αγνώριστος κάτω από έντονο λευκό μακιγιάζ και τα ρούχα εποχής.

  Μετά τη δικαστική του νίκη: Ο Τζόνι Ντεπ έκανε το προφανές…
  - Advertisement -
  ΠΗΓΗinstanews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ