Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Μαρτυρία «βόμβα»: «Η αδελφή της Πισπιρίγκου καταδικάστηκε σε τρία χρόνια με αναστολή για σεξουαλική παρενόχληση»

  Σαν «βόμβα έσκασε» η μαρτυρία γειτόνισσας του Μάνου Δασκαλάκη για την αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η γειτόνισσα αποκάλυψε στο «Πρωινό» πως η αδελφή της, Δήμητρα έχει δικαστεί με τρία χρόνια σε αναστολή για σεξουαλική παρενόχληση.

  «Όταν ήταν μικρή δηλαδή σε ηλικία, τι να σου πω τώρα ρε παιδί μου, ξέρω κι εγώ, 17 χρονών, 16 χρονών. Αυτή πήγαινε στα γήπεδα γιατί είχε τα θέματά της ρε παιδί μου, δεν μπορείς να φανταστείς τι έκανε το μυαλό της, είχε γράψει στο ημερολόγιο ότι τα είχε και καλά με τον άνθρωπο ότι έχουν σχέσεις και πως είναι ερωτευμένος μαζί της. Έστελνε λουλούδια στον εαυτό της και έγραφε επάνω “σ’αγαπώ” και πολλά άλλα.

  Και πήγε η μάνα της και τον έπιασε τον άνθρωπο και του είπε: “Τα έχεις με τη κόρη μου; Την αγαπάς;”. “Εγώ; Κυρία μου; Καταρχήν πώς εγώ μπορεί να τα έχω που εγώ είμαι πολύ μεγαλύτερος από το κορίτσι.”

  Η αδελφή της από όσα μάθαμε έχει κάποιο φάκελο στην ασφάλεια, ο οποίος είναι με τρία χρόνια με αναστολή έξω. Είχε κάνει ένα ψεύτικο προφίλ στο facebook, σαν άνδρας και μίλησε με μια κοπέλα και την παρενόχλησε σεξουαλικά και από όσο ξέρω έγινε δικαστήριο και έχει λέει δικαστεί με τρία χρόνια αναστολή και είναι έξω».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ