Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Εύα Καϊλή: Τι θα πει σήμερα μήπως κερδίσει την αποφυλάκισή της

  Ημέρα κρίσης σήμερα για την Εύα Καϊλή, την πρώην πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η οποία παραμένει προφυλακισμένη εδώ και περίπου 40 μέρες, για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο Qatar gate.

  Συγκεκριμένα, θα βρεθεί ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου που θα αποφανθεί αν θα αφεθεί προσωρινά ελεύθερη με περιοριστικούς όρους ή θα παραμείνει προφυλακισμένη έως τη διεξαγωγή της δίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εύα Καϊλή θα επιμείνει στην ίδια υπερασπιστική γραμμή.

  Αναμένεται δηλαδή να υποστηρίξει ότι δεν γνώριζε τίποτα για τη βαλίτσα με τα χρήματα και ότι δεν έχει καμία σχέση με το κύκλωμα διαφθοράς.

  Την ίδια ώρα, ο Αντόνιο Παντσέρι, ο «εγκέφαλος» της οργάνωσης, υπέγραψε μνημόνιο με τις βελγικές αρχές, έτσι ώστε να «πέσει στα μαλακά», ενώ αποκάλυψε και χρηματισμό του ευρωβουλευτή Μαρκ Ταραμπέλα.

  Μάλιστα, συνελήφθη και η λογίστρια του Παντσέρι, με τις κατηγορίες ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, διαφθοράς και εγκληματικής δράσης, στο πλαίσιο της έρευνας για το σκάνδαλο.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ